Προς παραμονή Πρίντεζης, Ντόρσεϊ

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Έισι Λο, στον Ολυμπιακό στρέφονται σε αυτές των Γιώργου Πρίντεζη και Τζόι Ντόρσεϊ, με τα μηνύματα που υπάρχουν να είναι θετικά.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να απαντήσει πολύ σύντομα (ίσως και σήμερα) στην πρόταση των πρωταθλητών. Και παρότι αυτή είναι μικρότερη από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, αναμένεται να υπερισχύσει το… συναίσθημα. Φαίνεται πως ο μόνος τρόπος για να χαλάσει το deal είναι αν προκύψει κάποια

πρόταση από τους Νικς, ωστόσο η ομάδα της Νέας Υόρκης δεν έχει ενημερώσει σχετικά τον 27χρονο άσο και είναι αμφίβολο αν μπορεί να του προσφέρει ένα ικανοποιητικό ποσό για να μετακομίσει στο ΝΒΑ.

Όσο για τον Ντόρσεϊ, δεν έχει βρει ακόμη αυτό που ψάχνει στις ΗΠΑ. Οι περισσότερες ομάδες του ΝΒΑ έχουν αρχίσει το σχεδιασμό τους από τα μεγάλα ονόματα και ο Αμερικανός σέντερ δεν συγκαταλέγεται σε αυτά, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα βρει ένα αξιόλογο συμβόλαιο στις ΗΠΑ παρότι έχει κάνει επαφές με αρκετές ομάδες. Δεν είναι καθόλου απίθανο (μάλλον είναι το… πιθανότερο) ο Ντόρσεϊ να υπογράψει με τον Ολυμπιακό έχοντας-όπως και ο Έισι Λο-ειδικό όρο να «σπάσει» το συμβόλαιό του εφόσον προκύψει για αυτόν κάτι από το ΝΒΑ μέχρι τα τέλη του μήνα.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Προς παραμονή Πρίντεζης, Ντόρσεϊ | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα