Πήρε Κυβελίδη για έναν χρόνο

Στην απόκτηση του Λεωνίδα Κυβελίδη προχώρησε η ΠΑΕ Πανθρακικός με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μάλιστα την Δευτέρα (23/7) θα πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Λεωνίδας Κυβελίδης δήλωσε: « Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή του Πανθρακικού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Ο Πανθρακικός είναι γνωστός από την οργάνωση, το πολύ καλό κλίμα αλλά και από τις αθλητικές εγκαταστάσεις τις οποίες επισκέφτηκα και με εντυπωσίασαν.

Από τις πρώτες συζητήσεις

υπήρχε ταύτιση απόψεων και επιθυμία ώστε να γίνω μέλος της οικογένειας του Πανθρακικού. Τα υπόλοιπα παιδιά μπορεί να έχουν ολοκληρώσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας αλλά θα δουλέψω σκληρά για να καλύψω το χαμένο έδαφος.»

«Έκλεισε» Λαδάκη!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Κυβελίδη, ο Πανθρακικός ήρθε σε συμφωνία με τον Αντώνη Λαδάκη συνεχίζοντας την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της συμμετοχής στην Super League.
Ο Λαδάκης έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και ήρθε σε συμφωνία με τον Πανθρακικό για συμβόλαιο ενός έτους με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται εντός των προσεχών ημερών.
Επόμενος μεταγραφικός στόχος του Πανθρακικού είναι ο Ηλίας Ιωάννου που έχει μείνει ελεύθερος από την Κέρκυρα.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Πήρε Κυβελίδη για έναν χρόνο | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα