Πάτρα: Σερέτης από … αέρος για μετανάστες

 

Την ικανοποίησή του για την εφαρμογή και απόδοση των μέτρων που αφορούν το Μεταναστευτικό πρόβλημα, εξέφρασε χθες ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Νικόλαος Σερέτης, ο οποίος επισκέφθηκε την Πάτρα.

Ο κ. Σερέτης, επιθεώρησε εναέρια και επίγεια τα σημεία όπου συγκεντρώνονται μετανάστες στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή της πόλης.

«Τα μέτρα εφαρμόζονται σύμφωνα με τις

εντολές μας και έχουμε αποτελέσματα. Θα έχουν συνέχεια και πιστεύω ότι με τη συνεργασία Αστυνομίας και Λιμενικού, το πρόβλημα θα περιοριστεί», δήλωσε ο υπαρχηγός της Αστυνομίας και ανακοίνωσε ότι θα είναι σύντομα και πάλι στην Πάτρα.

Στην επισήμανση ότι η Πάτρα δεν διαθέτει επαρκή αριθμό αστυνομικών για αστυνόμευση, τόνισε ότι το «πρόβλημα της δύναμης είναι υπαρκτό σε όλη την Ελλάδα, όμως η Πάτρα συνεχώς ενισχύεται».

Στο μεταξύ, οι κάτοικοι των Ιτεών, απέκλεισαν χθες το απόγευμα για μια ώρα την οδό Ακτή Δυμαίων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία μεταναστών στην περιοχή τους.

Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις , μέχρι να δοθεί οριστική λύση στο μεταναστευτικό πρόβλημα.

Σύνταξη: Αγ. Ανυφαντή

Πηγή: ert.gr

Σχετικά άρθρα:

Οι Γιατροί του Κόσμου σε Πάτρα- Ηγουμενίτσα για τους μετανάστες χωρίς χαρτιάΠάτρα: Απεκλεισμένος ο ΧΥΤΑ – Πάνω από 1.800 τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους!Χρυσή Αυγή και κάτοικοι της Πάτρας ενάντια σε μετανάστες!

Πάτρα: Σερέτης από … αέρος για μετανάστες | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα