Μαυρίας… 2016!

Ο Χάρης Μαυρίας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2016: «Οικογένειά μου ο Παναθηναϊκός», δήλωσε ο ταλαντούχος παίκτης!

Μετά την αδειοδότηση, ο Παναθηναϊκός δρομολογεί τις εξελίξεις για το ρόστερ! Οι μειώσεις αποτελούν μονόδρομο, ωστόσο υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεδομένα θα στηριχτούν. Ένας από αυτούς, είναι και ο Χάρης Μαυρίας. Το συμβόλαιο του νεαρού παίκτη

ανανεώθηκε μέχρι το 2016, με τον ίδιο να δηλώνει ότι στόχος του είναι να καθιερωθεί στην ομάδα. Να σημειωθεί ότι το όνομά του, έχει συνδεθεί με μεταγραφικά σενάρια από την Ιταλία, με τους «πράσινους» έτσι να τον… δένουν στην ομάδα!

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε με την πρότασή της αυτή. Ο Παναθηναϊκός σημαίνει πολλά πράγματα για μένα. Έχω μεγαλώσει εδώ και αγαπάω την ομάδα σαν οικογένειά μου. Επίσης, είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και είναι τιμή για μένα να αγωνίζομαι γι’ αυτήν και να την εκπροσωπώ φορώντας τη φανέλα της. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει πολλούς τίτλους», τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός άσος.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Οι πωλήσεις των tablets θα ξεπεράσουν αυτές των notebooks έως το 2016Στο Ρίο ντε Τζανέιρο οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016Στα 460 εκατ. η LTE συσκευές μέχρι το 2016

Μαυρίας… 2016! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα