Μας φλομώσατε στη μούφα με το Κόμμα των Παιδόφιλων της Ολλανδίας

Η «μαϊμού» είδηση που τη συσχετίζουν με την κρίση προκειμένου να φουσκώνουν τα μυαλά των αφελών, είναι ενδεικτική της ενημέρωσης που σας ταΐζουν… και όχι ότι εμείς δεν κάνουμε λάθη, αλλά το συμπέρασμα πρέπει να είναι: φιλτράρουμε, αξιολογούμε και διασταυρώνουμε ότι διαβάζουμε και ακούμε.

Η ανάρτηση, που κυκλοφορεί τελευταία και έχει μπει σε… «σοβαρά» blogs που φουσκώνουν τους ηλίθιους, που έγινε και… είδηση στο Newsbomb του Χαρδαβέλλα, στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

του κομιστή, στο STAR κλπ, που εκ των υστέρων σπεύδουν να την διαγράψουν και κυκλοφορεί ευρέως και στο Facebook, λέει τα εξής:

“Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD) από το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης

Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυση του PNVD και η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδόφιλων (PNVD).

Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:

- Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών,

- Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση.

Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών. Η απόφαση πάντως είναι ιδιαίτερα ανησυχητική και αναμένεται να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην χώρα, κυρίως αν καταφέρει να μπει το κόμμα στην Βουλή”.



Καταρχάς, η απόφαση του δικαστηρίου είναι τόσο φρέσκια που πάρθηκε το 2006… Εν τω μεταξύ το «Κόμμα των Παιδόφιλων» δεν υπάρχει πια καθώς μετά από δικαστήρια απαγορεύθηκε και όπως λένε στη σελίδα τους διαλύθηκαν τον Μάρτιο του 2010.

Εννοείται ότι ποτέ δεν πήρε μέρος σε εκλογές, καθώς δεν κατάφερε ποτέ να συγκεντρώσει τις 500+ υπογραφές που απαιτεί ο ολλανδικός νόμος.

Είπαμε ότι οι Ολλανδοί είναι μ@λ@κες αλλά… όχι και τόσο.

Το ευτράπελο είναι ότι, χτες στη ΝΕΤ, η Λιάνα Κανέλη «δάκρυσε» όταν αναφέρθηκε στην πρωτοφανή απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης να νομιμοποιήσει το Κόμμα Παιδόφιλων της Ολλανδίας (PNVD), η οποία φυσικά δεν υπάρχει. Η βουλευτής του ΚΚΕ άρχισε να στήνει ολόκληρα σενάρια πως νομιμοποιείται ο σεξουαλικός τουρισμός στο βωμό της ανάπτυξης. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «Για να ζήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών; τι θα γίνει θα πρέπει να βγάλουμε τα κορίτσια στο πεζοδρόμιο από τα 12;».

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Λιάνα Κανέλλη επανήλθε συσχετίζοντας τη μούφα είδηση με το Μάαστριχ, τονίζοντας ότι μια τέτοια Ευρώπη δεν τη θέλει: «Άι σιχτίρ με αυτήν την Ευρώπη, για να το πω και τούρκικα», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΚΚΕ.

Είναι δυνατόν βουλευτής να αναπαραγάγει την όποια βλακεία ακούει χωρίς να κάνει μια στοιχειώδη έρευνα για μια τέτοια τερατώδη είδηση; ΝΑΙ είναι δυνατόν… αν η είδηση τον βολεύει για να κάνει την προπαγάνδα του.

Διαβάστε και την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:



«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η είδηση αυτή αφορά σε παλιότερη υπόθεση, που συγκεκρι

Keywords
Τυχαία Θέματα