Η Google παρουσιάζει το Handwrite για αναζήτηση στο διαδύκτιο

Η Google ελπίζει να καταστήσει ακόμη πιο εύκολη την αναζήτηση στο διαδίκτυο από το smartphone ή το tablet σας με ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Handwrite. Τώρα, πέραν του ότι είναι σε θέση να μιλήσει στα ερωτήματα σας, να αναζητήσει από μια εικόνα και να δείτε τα αποτελέσματα πριν τελειώσετε την πληκτρολόγηση, μπορείτε επίσης να γράψετε γράμματα στην οθόνη του κινητού σας χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας.

Ίσως ένα από τα πιο βολικά

και άνετα χαρακτηριστικά του είναι το γεγονός ότι μπορείτε να γράψετε οπουδήποτε στην οθόνη, έτσι ώστε να μην είστε περιορισμένοι σε ένα μικρό, προκαθορισμένο χώρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία από το browser του κινητού σας. Πρώτον, πλοηγηθείτε στο Google.com από το smartphone σας και στη συνέχεια πατήστε Ρυθμίσεις στο κάτω μέρος της οθόνης. Θα πρέπει να δείτε την επιλογή ενεργοποιήσετε το Handwrite. Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις και θα δείτε το νέο χαρακτηριστικό. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού Ρυθμίσεις από ένα tablet, μπορεί να χρειαστεί να ανοίξετε το εικονίδιο εργαλείων και αναζητήστε Ρυθμίσεις αναζήτησης.

To Handwrite είναι σήμερα διαθέσιμο σε 27 γλώσσες για iOS5 + συσκευές, Android 2.3 + smartphones και Android 4.0 + tablets.
Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε το Handwrite σε δράση.

Σχολιασμός στο

Πηγή : hothardware.com

Αναδημοσίευση από: techfan.gr

Σχετικά άρθρα:

Τέλος το Android Market, έρχεται το Google PlayH Samsung παρουσιάζει επίσημα το Galaxy TabGoogle παρουσίασε τον Chrome Beta για Android (Video)

Η Google παρουσιάζει το Handwrite για αναζήτηση στο διαδύκτιο | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα