"Φύλλο και φτερό" τους Ολλανδούς ο ΠΑΟΚ

Tο καλύτερο πρόσωπό του μέχρι στιγμής, έδειξε στο τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ. Απέναντι στην όχι και πολύ μεγάλων δυνατοτήτων Τσβόλε (ανέβηκε φέτος στην Α” κατηγορία), ήταν καταιγιστικός κερδίζοντας με 4-1 Στο 26’ ο Ρομπέρ με πολύ ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ, έκανε το 1-0 για τους Θεσσαλονικείς. Η συνέχεια, ήταν ανάλογη για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, η οποία στο 35’ με τέρμα του Απόστολου Γιάννου έκανε το 2-0 δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το εντυπωσιακό πρώτο μέρος, τελείωσε

στο 44’ με ακόμα ένα τέρμα. Ο Λίνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ και πάλι μπήκε εντυπωσιακά. Ο Αθανασιάδης στο 48΄ ολοκλήρωσε το επιθετικό κρεσέντο της ομάδας του. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και η Τσβόλε πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ο Ντροστ στο 67’ μείωσε για τους Ολλανδούς για το τελικό 4-1.

ΠΑΟΚ(Γιώργος Δώνης): Κρέσιτς (Γιακουμής 68΄), Κατσικάς (Στάμου 46΄), Κουμάλο (Ιντζίδης 46΄),Ετο (Αποστολόπουλος 59΄), Λίνο (Κωνσταντινίδης 59΄), Κάτσε (Μπαρνς 46΄), Λάζαρ (Τσανδάρης 68΄), Ρομπέρ (Παπάζογλου 68΄, Γεωργιάδης (Παναγιωτούδης 59΄), Γιάννου (Πέλκας 59΄), Αθανασιάδης (Μπανγκουρά 59΄).

Τσβόλε: Τερ Βίλεν, Φαν Πόλεν, Φαν Χίντουμ, Μπρέρσε, Ααφχες, Φαν ντεν Μπεργκ, Γκροτ, Πλουίμ, Ρένιερς, Ασεντεχ, Μπένσον

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

"Φύλλο και φτερό" τους Ολλανδούς ο ΠΑΟΚ | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα