Φτώχυνες αρκετά ή θέλεις και Αντώνη Σαμαρά ;

Ο Αντώνης Σαμαράς , με την ομιλία του στην εθνική συνδιάσκεψη του κόμματός του αναδείχθηκε ως ο πλέον αυθεντικός κήρυκας του Εθνικού διχασμού .

Η προεκλογική τακτική που υιοθέτησε γυρνά την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω .

Θυμίζει άλλες εποχές , τότε που οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στους Ελληνες αποτελούσαν το κυρίαρχο στοιχείο και εξυπηρετούσαν μόνο τον ξένο παράγοντα .

Η τακτική του Προέδρου της ΝΔ δεν θυμίζει σε τίποτε και στο παραμικρό

σύγχρονο Ευρωπαϊκό κόμμα , απεναντίας ταιριάζει απόλυτα σε κόμμα άλλης εποχής , μαύρης για την Χώρα , εμφυλιοπολεμικής περιόδου .

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεπέρασε ακόμη και τον πιο κακό του εαυτό .

Η επίθεσή του στην αριστερά με το σιγοντάρισμα και της Ντόρας Μπακογιάννη είναι κενή επιχειρημάτων . Είναι φανερό ότι διακατέχεται από τον φόβο μιας νέας αποτυχίας . Και τα παίζει όλα για όλα .

Η πολιτική του πρόταση ταυτίζεται απόλυτα με την εφαρμογή του μνημονίου , παρά την ανεπιτυχή προσπάθεια να πείσει την κοινωνία για το αντίθετο .

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε τα γεγονότα :

Ξεκίνησε ως λάβρος εναντίον του μνημονίουΔιακήρυξε σε όλους τους τόνους ότι δεν επρόκειτο να υπογράψει τις επιστολές που του απαιτήθηκαν, σε αυτόν και τον Βενιζέλο, από την Μέρκελ και τους συνεταίρους τηςΔημόσια διέψευσε κάθε περίπτωση συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ

Τελικά τι έπραξε ;

Ψήφισε το 2ο μνημόνιο και αποδείχτηκε ο καλύτερος υπερασπιστής τουΥπέγραψε την επιστολή υποτέλειαςΣυγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον δοτό Παπαδήμο

Ο Αντώνης Σαμαράς όσο και να προσπαθεί να φτιασιδώσει τον λόγο του μιλώντας δήθεν για αναθεώρηση και επαναδιαπραγμάτευση , είναι υπερασπιστής της απρόσκοπτης εφαρμογής του μνημονίου .

Όπως  υπέγραψε την επιστολή υπακοής  προς την εγχώρια και Ευρωπαϊκή αστική τάξη έτσι θα υπογράψει και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων , τις απολύσεις στον δημόσιο τομέα και κάθε άλλο μέτρο που προβλέπεται στο μνημόνιο .

Ποια είναι τα εχέγγυα που δίνει ο κ. Πρόεδρος της ΝΔ ; Κανένα , απεναντίας ο χαρακτηρισμός πολιτική κωλοτούμπα είναι ταυτόσημος με την πολιτική του πρακτική .

Ας μην προσπαθεί άλλο να κοροϊδεύει τους Έλληνες Πολίτες .

Σχετικά άρθρα:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ. Συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον κ. Αντώνη Σαμαρά.Κίνηση ματ από τον Αντώνη Σαμαρά!Το επίσημο πρόγραμμα του Αντώνη Σαμαρά στην Θράκη

Φτώχυνες αρκετά ή θέλεις και Αντώνη Σαμαρά ; | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα