Έστερ Μαστρογιάννη. Η ήρεμη δύναμη της μόδας

Η Έστερ Μαστρογιάννη έχει μία φιγούρα θεατρική αυτό ήταν και ένα στοιχείο που την ανέδειξε πρώτο όνομα στις πασαρέλες. Σήμερα η Έστερ ζει μια ήρεμη ζωή στο πλευρό του συζύγου της ηθοποιού Πάνο Γκόγκου και απολαμβάνει τον ομορφότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας.

Η λαμπερή καλλονή μίλησε στο περιοδικό HELLO! για τον άντρα της ζωή της αλλά και για τη μονάκριβη κόρη της Σεμέλη που είναι μόλις τριών μηνών. «Το καλό μοντέλο είναι ένα κορίτσι απλό, που μπορεί να μην σε ενθουσιάσει όταν την πρωτοδείς, αλλά μπροστά στο φακό μεταμορφώνεται» λέει χαρακτηριστικά η Έστερ ενώ

δεν κρύβει τη λατρεία της για τον άντρα και την κόρη της. «Χαζεύω καμιά φορά τον τρόπο που κοιτάζει τον μπαμπά της η Σεμέλη και μου θυμίζει εμένα όταν τον είχα πρωτογνωρίσει».

«Ο Πάνος έχει μια εσωτερική ηρεμία. Μοιάζει με βιβλική μορφή. Δεν πας εύκολα να του μιλήσει. Δεν είναι τόσο κοινωνικός και μάλλον μου αρέσει αυτό» λέει χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα:

Αντώνης Σαμαράς: «Δώστε μου τη Δύναμη για να δείξουμε σε όλο τον κόσμο τι θα πει…Ο Απόστολος και το σεξ!Της μόδας ο … babyccino

Έστερ Μαστρογιάννη. Η ήρεμη δύναμη της μόδας | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα