Έπραξε το καθήκον της…

Η Ιταλία δίχως να πιάσει καλή απόδοση, νίκησε με 2-0 την Ιρλανδία και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ισπανίας, πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό από πλευράς θεάματος, καθώς οι δύο ομάδες δεν απόδωσαν καλά. Στο πρώτο ημίχρονο η «σκουάντρα ατζούρα» είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και προηγήθηκε στο 35’ με τέρμα του Κασάνο ο οποίος μετά από κόρνερ του Πίρλο, με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη, οι Ιρλανδοί επιτέθηκαν αρκετά, χωρίς να μπορέσουν όμως να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Έτσι στο 90’ η ομάδα του Τσεζάρε Πραντέλι πέτυχε και δεύτερο τέρμα για να «καθαρίσει» την αναμέτρηση.

Ο Ντιαμάντι έκανε το κόρνερ, με τον Μπαλοτέλι με ανάποδο ψαλίδι να κάνει το τελικό 2-0 που έδωσε στην Ιταλία την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι αριθμοί του ματς:

Σκόρερ: 35′ Κασάνο, 90′ Μπαλοτέλι

Γήπεδο: “Municipal Stadium”, Πόζναν

Διαιτητής: Τσιουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Αμπάτε, Μπαρτζάλι, Κιελίνι (57′ Μπονούτσι), Μπαλτζαρέτι, Πίρλο, Τιάγκο Μότα, Μαρκίζιο, Ντε Ρόσι, Κασάνο (63′ Ντιαμάντι), Ντι Νατάλε (74′ Μπαλοτέλι).

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Γκίβεν, Ο’Σέι, Ρίτσαρντ Νταν, Σεντ Λέτζερ, Γουόρντ, Γουίλαν, Άντριους, ΜακΓκίτι (65′ Λονγκ), Νταφ, Ρόμπι Κιν (Κοξ), Ντόιλ (76′ Γουόλτερς).

*κίτρινες κάρτες: 28′ Μπαλτζαρέτι, 71′ Ντε Ρόσι, 73′ Μπουφόν / 37′ Άντριους, 39′ Ο’Σέι

**κόκκινες κάρτες:

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Έπραξε το καθήκον της… | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα