«Είναι στο χέρι των Ελλήνων το μέλλον τους» δηλώνει ο Ρέσλερ

Σκεπτικισμό για τις εξελίξεις στη χώρα μας εκφράζει ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, επαναλαμβάνοντας ότι δεν νοούνται παροχές xωρίς ανταλλάγματα και σημειώνοντας ότι «είναι στο χέρι των Ελλήνων να διαμορφώνουν το μέλλον τους».

Μιλώντας στην εφημερίδα Ruhr Nachrichten ο Ρέσλερ, σημειώνει ότι αναμένουν την έκθεση της τρόικας πριν από τις αποφάσεις που θα παρθούν.

«Κατ΄αρχήν θα περιμένουμε, την έκθεση της τρόικας και σε αυτή τη βάση θα αποφασίσουμε».

Ωστόσο , όπως αναφέρει, οι εξελίξεις στην Ελλάδα

προκαλούν σκεπτικισμό.

«Δεν είναι πλέον μυστικό ότι εξακολουθούν να υπάρχουν σοβαρά ελλείμματα στην Ελλάδα, για παράδειγμα δεν έχει γίνει παρά ελάχιστη πρόοδος σε θέματα όπως η υπεσχημένη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης και οι ιδιωτικοποιήσεις» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο Γερμανός υπουργός απαντά και στις αιχμές Γιουνκέρ ότι οι Γερμανοί πολιτικοί χρησιμοποιούν τη συζήτηση για την Ελλάδα, για εσωτερικοπολιτικές σκοπιμότητες.

«Η άποψη που διατυπώνει ο Γιούνκερ παραγνωρίζει το γεγονός ότι οι Γερμανοί φορολογούμενοι συστρατεύονται για την Ευρώπη και από την άποψη αυτή έχουμε επωμιστεί τους μεγαλύτερους κινδύνους. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι πεπεισμένος Ευρωπαίος και κανένα άλλο κόμμα δεν έχει δώσει τόση ώθηση στην ευρωπαϊκή ενοποίηση όσο το FDP».

Πηγή:ert.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

«Είναι στο χέρι των Ελλήνων το μέλλον τους» δηλώνει ο Ρέσλερ | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα