Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ

Έναν αλλιώτικο Ολυμπιακό από αυτόν που μας έχει συνηθίσει στα φιλικά παρακολουθήσαμε σήμερα στην Λισαβόνα, με την Σπόρτινγκ να επικρατεί εύκολα με 1-0 και τους Πειραιώτες να απογοητεύουν.

Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ελίας και γενικότερα οι Πορτογάλοι έδειξαν πιο… ομάδα και έτοιμοι, σε σχέση με τους «ερυθρόλευκους». Η Σπόρτινγκ με καλή κυκλοφορία της μπάλας πήρε από την αρχή τον έλεγχο στο ματς. Επιθετικά, ο Ολυμπιακός

είχε πρόβλημα στο να μεταφέρει την μπάλα στην επίθεση και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να γίνει απειλητικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του Ολυμπιακού δεν άλλαξε σε ότι αφορά το δημιουργικό κομμάτι. Στο 54΄η Σπόρτινγκ μπήκε μπροστά στο σκορ με ένα σουτ του Ελίας έξω από την περιοχή που νίκησε τον Κάρολ και έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και η Σπόρτινγκ με καλή ανάπτυξη έφτανε με άνεση κοντά στην εστία του Κάρολ. Το τελικό 1-0 υπέρ των Πορτογάλων αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, παρά την μικρή βελτίωση που είχε η ομάδα του Ζαρντίμ στο δεύτερο μέρος, όταν και ο τεχνικός του Ολυμπιακού αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα από 4-4-2 σε 4-2-3-1.

Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Μπουλαρούζ, Βαν Βολσφίνκελ, Καπέλ (70΄Ρινάουντο), Μάρκος Ρόχο, Καρίγιο (78΄Σχάαρς), Αντριέν (70΄Γεφρέν), Σεντρίκ, Ινσούα, Ελίας (70΄Μαρτίνς), Ζέλσον (78΄Λαμπιάντ).

Ολυμπιακός: Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου (82΄Μανωλάς), Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης (82΄Μοδέστο), Αμπντούν (71’ Φετφατζίδης), Λυκογιάννης (60΄Τάτος), Τζεμπούρ, Μήτρογλου (71΄Μιραλάς).

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα