Δεν θέλει ο Μέλμπεργκ; Σκασίλα μας!

Τις περιπτώσεις αρκετών κεντρικών αμυντικών εξετάζουν στον Ολυμπιακό, αφού έχουν μειωθεί αισθητά οι πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου του Όλοφ Μέλμπεργκ.Μέρα με τη μέρα ακούγονται περισσότερα ονόματα ποδοσφαιριστών που μπορούν να αγωνιστούν ση συγκεκριμένη θέση. Μερικοί που εξετάζονται σοβαρά είναι οι Μπρούνο Άλβες (30, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και το συμβόλαιό του λήγει το 2014), Κανού (28χρονος, Σταντάρ Λιέγης και το συμβόλαιό του λήγει το 2015), Έβερτον (23 ετών, Μπράγκα και τα δικαιώματά του ανήκουν σε

εταιρεία μάνατζερ) Άντερσον Πόλγκα (33, Σπόρτινγκ Λισαβόνας) και Κάρλος Κουέγιαρ (29 ετών, ελεύθερος).

Υπάρχουν, όμως, και άλλες περιπτώσεις παικτών που δεν βρίσκονται τόσο ψηλά στη σχετική λίστα όσο οι προηγούμενοι, όπως ο Πορτογάλος Ντανιέλ Καρίκο (24 ετών, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το συμβόλαιό του λήγει 2013), ο Βραζιλιάνος Ντάγκλας (24 ετών, Τβέντε και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013) και ο Φιλανδός Νίκλας Μοϊσάντερ (26 ετών, Άλκμααρ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014).

Ο Ζαρντίμ εξετάζει προσεκτικά κάθε περίπτωση ξεχωριστά και έχει κάνει τις απαραίτητες επαφές, όμως εκείνο που περιμένει είναι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Μέλμπεργκ.

Όσον αφορά τις κινήσεις για την απόκτηση κάποιου αμυντικού χαφ, ξεχωρίζει η περίπτωση του Τζαμάλ Μπιντί. Η Μπράγκα παρουσιάζεται θετικό στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον παίκτη, ενώ στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να τον πάρει στην ομάδα.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Χωρίς αδειοδότηση…διαλύεται!Θέλει (διακαώς) τον Μάρκο Ράμος η ΞάνθηΘέλει τον Φερέιρα

Δεν θέλει ο Μέλμπεργκ; Σκασίλα μας! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα