«Χαιρέτισαν» Αγρίτης, Μπάρκογλου

Παρελθόν αποτελούν για την Κέρκυρα ο Ανέστης Αγρίτης και ο Γιώργος Μπάρκογλου, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λυμπερόπουλος.

Τις τελευταίες ημέρες είχε γίνει μία προσπάθεια από την διοίκηση των Φαιάκων, ώστε να βρεθεί λύση με τα συμβόλαια των δύο παικτών και να παραμείνουν και την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

Οι νησιώτες στοχεύουν πλέον σε νέους παίκτες με τον Γιώργο Κουτρουμπή να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Αναλυτικά τα όσα

είπε για τους Αγρίτη και Μπάρκογλου, ο πρόεδρος της Κέρκυρα:

«Παρά τις καθημερινές προσπάθειες, που κάναμε, εδώ και 15 μέρες με τους δύο παίκτες, παρά τις όλες λογικές που χρησιμοποιήσαμε για να τους επαναφέρουμε, θεωρώ ότι δεν υπάρχει σημείο προσέγγισης, μετά από χθες το βράδυ. Καθένας χαράζει το δρόμο του. Επί 15 μέρες προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τους επαναφέρουμε, αλλά έχουν κάτσει πάνω στις προσφυγές τους και δεν τους νοιάζει. Σίγουρα, είναι δύο έμπειροι παίκτες, που στη φάση στην οποία βρίσκεται η ομάδα θα τη βοηθούσαν. Μια ομάδα, όμως, δε σταματά σε έναν, δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές. Αλλά στηρίζεται στη συλλογική δουλειά, στην οποία και στοχεύουμε».

Στο στόχαστρο των Φαιάκων έχει μπει ο 21χρονος Κουτρουμπής, οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καλλιθέα. Να σημειώσουμε, πως την απόκτηση του εν λόγω παίκτη έχει εισηγηθεί ο νέος τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

«Θέλω ευέλικτο σχήμα»"Άρχισαν τα όργανα" στην Κέρκυρα"Χτυπάει" Λαδάκη η Κέρκυρα

«Χαιρέτισαν» Αγρίτης, Μπάρκογλου | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα