Μπουμσόνγκ: Βήμα-βήμα προς την κορυφή

Σε που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, ο Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την Adidas παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις για τη ερχόμενη αγωνιστική διάρκεια.

Τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω στη δεύτερη εμφάνιση των «πράσινων», η οποία προορίζεται για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας. Η βάση της είναι ανθρακί και έχει λαχανί ρίγες και ανάγλυφο το

τριφύλλι. Η πρώτη εμφάνιση είναι η κλασική πράσινη, ενώ η λευκή προορίζεται για τρίτη εμφάνιση.

Κατά την παρουσίαση των εμφανίσεων, ο Ζαν Αλέν Μπουμσονγκ υποστήριξε πως το καλύτερο θα ήταν οι νέες εμφανίσεις να συνδυαστούν και με τους τίτλους, ενώ μίλησε για τις αναμετρήσεις με την Μάδεργουελ.

«Είναι πολύ ωραία η νέα εμφάνιση, αλλά το ιδανικό είναι να συνδυαστούν και με τα ανάλογα αποτελέσματα. Αυτό που θα χαρούμε είναι να έχουμε σωστά αποτελέσματα μαζί με ωραίες εμφανίσεις. Ο Παναθηναϊκός πάει βήμα βήμα και έχουν έρθει καινούριοι παίκτες στην ομάδα. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν υπομονή και στο τέλος θα δούμε τι θα πετύχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις αγώνες με την Μάδεργουελ, τόνισε: «Γνωρίζω πως οι Σκωτσέζοι διακρίνονται από μαχητικό πνεύμα και θα είναι πάρα πολύ δύσκολο το πρώτο παιχνίδι με το κοινό τους. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κοτσόλης, έδωσε το… σύνθημα για την ερχόμενη περίοδο. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός πάει πάντα για το πρωτάθλημα».

Ο Ζέκα δήλωσε από τη μεριά του: «Αυτή η σεζόν θα πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και να συνδυαστεί με τίτλο».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας, μαζί με τους Βασίλη Κωνσταντίνου και Στράτο Σωπήλη, όπως και το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Κατά την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων, έγιναν γνωστές και μερικές… αλλαγές στα νούμερα των ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, ο Σο θα αγωνίζεται με το νούμερο 20 στην πλάτη, ο Φορναρόλι με το 14, ο Σισόκο με το 3, ο Πίντο με το 5, ο Βελάσκες με το 44 και ο Μαυρίας με τον αριθμό 7 στην εμφάνιση.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Μπουμσόνγκ: Πήρε μπροστά η ομάδαΑνακοινώθηκαν Πίντο, Μπουμσόνγκ, »Σπυρό»Θετικό βήμα για παραμονή Διαμαντίδη

Μπουμσόνγκ: Βήμα-βήμα προς την κορυφή | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα