Αστέρι ο Περόνε!

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) από την Ίντερ Μπακού και πήρε «κεφάλι» για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Στο 13’ μάλιστα ο Τσαμπούρης έκανε το μακρινό σουτ, με τον Λομάια να διώχνει σε κόρνερ με δυσκολία. Λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Αντάμια έκανε το σουτ με

την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μπαντή.

Στο 37’ η ελληνική ομάδα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Τότε, ο Ουσέρο βρέθηκε μέσα στην περιοχή με το σουτ του να αποκρούεται με δυσκολία από τον Λομάια ο οποίος διατήρησε ζωντανή την ομάδα του.

Το ξεκίνημα της επανάληψης όμως, ήταν εφιαλτικό για τους Τριπολιτσιώτες. Ο Αμιρικάνοφ έκανε τη σέντρα με τον Σουτζ με καρφωτή κεφαλιά να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με 1-0. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους, ήταν άμεση.

Στο 55’ ο Μπακασέτας προκάλεσε σύγχυση στην άμυνα της Ίντερ, με τον Περόνε από κοντά με σουτ, να διαμορφώνει το τελικό 1-1 που δίνει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα της Τρίπολης. Από κει πέρα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν έστω ένα τέρμα, δεν τα κατάφεραν και πλέον ο Αστέρας μπορεί να πάρει την πρόκριση στην Τρίπολη.

Ίντερ Μπακού (Κακάμπερ Τσχαντάτζε): Λομάγια, Αμπραμίτζε, Λέβιν, Καντελάκι, Αμπντουλαγιέ, Αμιρκάνοφ, Γκεοργκιέφσκι, Μαμάντοφ (46’ Χατζίγιεφ), Νιάσε (72’ Ζλατίνοφ), Αντάμια (88’ Γκένοφ), Σουτζ.

Στον πάγκο: Τεβντοράτζε, Μπαρμέτλερ, Ντασντεμίροφ, Τσχατάτζε.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Φορμίκα, Αλβάρες, Ουσέρο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης (53’ Μπακασέτας), Ράγιος (87’ Πιπίνης), Περόνε (91’ Κουρμπέλης).

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Σαραντόπουλος, Έγκον, Ντινιωτάκης.

Διαιτητής: Φαμπιάν (Ουγγαρία)
Βοηθοί: Βάργκας (Ουγγαρία), Βάμος (Ουγγαρία)
Γήπεδο: Νταλγκά Αρένα

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Αστέρι ο Περόνε! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα