Ανεβλήθη η ορκωμοσία του κ. Ράπανου λόγω αιφνίδιου προβλήματος υγείας

Ενα αιφνίδιο λιποθυμικό επεισόδιο που παρουσίασε ο κ. Βασίλης Ράπανος οδήγησε στην αναβολή της ορκωμοσίας του ως νέου υπουργού Οικονομικών, που ήταν προγραμματισμένη για χθες το απόγευμα.

Ο κ. Ράπανος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσηλευτήριο «Υγεία» με δυνατό πόνο στην κοιλιά, ιλίγγους, ναυτία, εφίδρωση και μεγάλη καταβολή.

Αργά χθες, η κατάστασή του είχε σταθεροποιηθεί, ενώ υπεβλήθη σε κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να διαγνωσθεί η αιτία της καταβολής

του και η γενικότερη κατάσταση της υγείας του.

Ανεξαρτήτως, πάντως, από την αδιαθεσία του, ο κ. Ράπανος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», εμφανιζόταν προβληματισμένος για τη σύνθεση της κυβέρνησης, καθώς όταν συμφώνησε να μετάσχει σε αυτήν, είχε διαμορφώσει την άποψη ότι σε κεντρικά υπουργεία θα μετείχαν και άλλοι τεχνοκράτες με υπερκομματικό προφίλ.

Προβληματισμένος φέρεται επιπλέον για το επιτελείο των συνεργατών του στο υπουργείο Οικονομικών. Συγκεκριμένα, είχε την αίσθηση ότι ο υπηρεσιακός υπουργός κ. Γιώργος Ζανιάς θα παρέμενε στο υπουργείο και θα είχε μαζί του άμεση συνεργασία, καθώς πρόκειται για τον άνθρωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι όλη την πορεία των διαπραγματεύσεων.

kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Ανεβλήθη η ορκωμοσία του κ. Ράπανου λόγω αιφνίδιου προβλήματος υγείας | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα