Ακόμη δεξιότερα το ΠΑΣΟΚ

Γράφει ο Μάκης Μοσχοβούδης

Παρά τις επαναλαμβανόμενες αναφορές  , τόσο του κ. Βενιζέλου , όσο και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι έλαβαν το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου , αυτό δεν φαίνεται να ισχύει στην πράξη .

Το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ διακατέχεται από

τα αισθήματα και την συμπεριφορά που περιγράφει η γνωστή φράση για τον ηττημένο : ‘’Η ήττα γεννάει τέρατα’’ .

Οι εκπρόσωποί του , σε κάθε ευκαιρία  μέσα από τα τηλεοπτικά παράθυρα , έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου πολεμική , ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο , εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ , του Προέδρου του  και των στελεχών του .

Παρακολουθούμε τους μνημονιακούς συνεταίρους , σε αγαστή συνεργασία να επιτίθενται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ , μάλιστα το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει με τον πλέον αλαζονικό τρόπο να υποστηρίζει ακόμη και τώρα τις πολιτικές του επιλογές , την θεοκρατική σχεδόν ταύτιση του με το μνημόνιο και τα μέτρα που οδήγησαν στην εξαθλίωση εκατομμύρια συμπολίτες μας .

Ακολουθεί ακόμη δεξιότερη πολιτική διαγκωνιζόμενο την ΝΔ για το ποιος είναι ο καλύτερος , ο πιστότερος και ο αυθεντικότερος υποστηρικτής  της μνημονιακής πολιτικής .

Ένα είναι το βέβαιο . Το ΠΑΣΟΚ δεν έλαβε κανένα μήνυμα , τουλάχιστον σε ότι αφορά άμεσα και καταλυτικά την ίδια την πολιτική του επιβίωση .

Η τερατογόνος μετάλλαξη που έχει υποστεί φαίνεται , εκτός βεβαίως των πολιτικών του επιλογών , στην στάση και την συμπεριφορά της συντριπτικής πλειοψηφίας των εκπροσώπων του στα διάφορα τηλεοπτικά τραπέζια , σε τέτοιο βαθμό που δύσκολα πλέον ξεχωρίζει κανείς αν πρόκειται για εκπρόσωπο της  ΝΔ ή του  ΠΑΣΟΚ .

Η συνέχιση αυτής της στάσης θα το οδηγήσει σε πλήρη απομονωτισμό και σε ακόμη πιο χαμηλά εκλογικά ποσοστά .

Σχετικά άρθρα:

«Όχι» από τη Δημοκρατική Αριστερά σε κυβέρνηση συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ – ΝΔΑνδρουλάκης: Προτιμώ το ταπεινωμένο ΠΑΣΟΚ παρά το ΠΑΣΟΚ των αξιωματούχων“Το ΠΑΣΟΚ είσαστε εσείς που λαδώσατε το αντεράκι σας” !!!

Ακόμη δεξιότερα το ΠΑΣΟΚ | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα