Tα δίνουν όλα για Λεονάρντο

Η κορεατική Νταεγού έκανε μια ακόμα πρόταση στην ΑΕΚ προσφέροντας 300.000 ευρώ προκαταβολή και θέτοντας την οψιόν αγοράς στα 500.000 ευρώ. Ουσιαστικά η ασιατική ομάδα ανέβασε την προκαταβολή και έριξε την οψιον αγοράς κρατώντας το συνολικό ποσό στα ίδια επίπεδο. Οι άνθρωποι της «Ένωσης», που βρίσκονται σε αγωνιώδη αναζήτηση ρευστού για την επιβίωση της ΠΑΕ, φαίνεται πως το συζητούν, αρκεί οι Ασιάτες να τους παρέχουν εγγυητική επιστολή για την οψιόν αγοράς.Το βέβαιο

είναι ότι η συζητήσεις θα συνεχιστούν και το θέμα θα κλείσει άμεσα καθώς την ερχόμενη Παρασκευή ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στην Κορέα.

«Τελειώνει» του Γιάγκο

Η πολύ καλή παρουσία του Γιάγκο Φερνάντεζ στην προπονήσεις της ΑΕΚ, δίνουν την ευκαιρία στον παίκτη να κερδίσει ένα συμβόλαιο. Ο τεχνικός της Ένωσης λοιπόν έδωσε το τελικό «ΟΚ» και η ΑΕΚ προχωρά στην απόκτηση του Γιάγκο που θα είναι μια από τις «κολώνες» της ομάδας στην άμυνα. Πέραν του Πορτογάλου συμφωνία υπάρχει και με τον Χρήστο Αρκούδα που θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την ΑΕΚ. Φυσικά τόσο ο Γιάγκο όσο και ο νεαρός δεξιός μπακ θα αποκτηθούν μόλις ο Δικέφαλος αποκτήσει φορολογική ενημερότητα.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Tα δίνουν όλα για Λεονάρντο | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα