Πρώτες παραιτήσεις στην ΠΑΕ

Κι ενώ ο Δημήτρης Ηλιάδης είναι θέμα χρόνου να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης έγιναν πράξη οι πρώτες παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου. Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν τρία από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης και όπως όλα δείχνουνε έπεται αυτή του προέδρου της Δημήτρη Ηλιάδη.

Συγκεκριμένα η ΠAE Άρης ανακοίνωσε την παραίτηση των κ.κ. Ευθυμιάδη, Ζαχαρέλη και Παπαδόπουλου κάτι μέχρι στιγμής δεν ισχύει τουλάχιστον ακόμα για τους κ.κ. Ηλιάδη, Αθανασιάδη και Γκουρλάκη.

Αυτό σημαίνει ότι οι τρεις τους συνεχίζουνε να μπορούνε να τρέχουνε θέματα της ΠΑΕ καθώς είναι ακόμα διορισμένοι από το Ειρινοδικείο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης ήταν η εξής: "Την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέβαλαν σήμερα και εγγράφως -μετά τη χθεσινή προφορική τους παραίτηση στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παναγιώτη Στεφανίδη- τα μέλη Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, Σταύρος Ζαχαρέλης και Γιώργος Παπαδόπουλος".

Εν τω μεταξύ ο Ηλιάδης ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος του Γιάννη Κωνσταντινίδη για συκοφαντική δυσφήμηση για τα όσα ακούστηκαν εις βάρος του στην τηλεοπτική εκπομπή ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ.

Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να εκδοθεί και ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της μέρας στην οποία ο Ηλιάδης θα απαντάει στις καταγγελίες του Κωνσταντινίδη.

Πηγή: www.sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα