Το eGlide XL Pro 2 είναι ένα νέο android tablet απο την Ematic

18:35 7/5/2012 - Πηγή: TechFan

Η Ematic μόλις ανακοίνωσε το eGlide XL Pro 2 Android tablet. Με μια 10 ιντσών οθόνη, το Ematic δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να υποστηρίξει 1080p Full HD βίντεο και παιχνίδια όταν το συνδέετε με τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, χάρη στην θύρα HDMI και θα είστε σε θέση να βλέπεται την οθόνη του tablet

σας στην τηλεόραση σας. Η συσκευή περιλαμβάνει ένα 1GHz επεξεργαστή με 400MHz GPU, 1GB μνήμης RAM, 4GB εσωτερική μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Η Ematic έχει επίσης αναφέρει ότι θα υπάρξουν 5GB για cloud αποθήκευση που θα συνοδεύουν τη συσκευή.
Το tablet διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο γυροσκόπιο, ένα επιταχυνσιόμετρο, μια κάμερα στο μπροστινό μέρος και συνδεσιμότητα WiFi. Το Ematic παρουσιάζει επίσης το Edan, που είναι Ematic Digital Assistant & Navigator. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Edan θα λειτουργήσει ως φωνιητική βοηθός και θα βοηθάει τους χρήστες να εντοπίσουν εστιατόρια, τις ώρες προβολής ταινιών, θα υπαγορεύουν e-mail, αποστολή μηνυμάτων στο Facebook και θα δημιουργήσουν τα tweets μέσω φωνητικών εντολών. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το Ematic eGlide XL Pro 2 θα τρέχει το Android on Ice Cream Sandwich 4,0 και αναμένεται να πωλείται για 219,99 δολάρια.

Σχολιασμός στο : forum

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα