Το PicUntu προσφέρει στα Mini PCs ένα ελαφρύ λειτουργικό σύστημα Linux

16:47 17/1/2013 - Πηγή: TechFan

Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός από τους πολλούς μίνι υπολογιστές που υπάρχουν στην αγορά, με μερικούς απο αυτούς να έχετε δει εδώ στο techfan, μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε ότι μια νέα ελαφριά έκδοση του Linux έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτά τα μικρότερα και λιγότερο ισχυρά συστήματα με τη μορφή της νέας έκδοσης PicUntu. Το PicUntu Linux βασίζεται στο Ubuntu

12.10 και υποστηρίζει πολλές από τις βασικές λειτουργίες και είναι ιδανικό για μίνι υπολογιστές που είναι εξοπλισμένοι με 1GB μνήμη RAM μέχρι και 8GB για αποθήκευση.

Το PicUntu υποστηρίζει επίσης ανάλυση οθόνης έως και 1920 x 1080 pixels, καθώς και Wi-Fi, Ethernet και ήχο. Μόλις το PicUntu έχει εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας το βασικό σύστημα των 110MB, τότε είστε σε θέση να εγκαταστήσετε πρόσθετο λογισμικό, για να μετατρέψετε το μίνι σύστημα του υπολογιστή σας είτε σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ή μίνι Server χρησιμοποιώντας τα Apache, Samba, Joomla, Flash, Java και περιβάλλον εργασίας συμπεριλαμβανομένων των Xfce και το GNOME.

Έτσι, εάν θέλετε να φορτώσετε το PicUntu στο μίνι υπολογιστή σας, όλες οι οδηγίες και οι λήψεις είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Google Code. Για περισσότερες διαθέσιμες πληροφορίες δείτε στο SlateDroid και ArmTvTech φόρουμ.

Πηγή : slatedroid.com

Keywords
Τυχαία Θέματα