Το OpenEmu 1.0 φέρνει δημοφιλή emulators στο Mac OS X

Ένα open source project με το όνομα OpenEmu 1.0 έχει σχεδιαστεί για να φέρει ένα emulation παιχνιδιών σε OS X και πρόσφατα έχει διατεθεί επίσημα. Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές emulator για το OS X, αλλά το OpenEmu έχει σχεδιαστεί από το μηδέν για το OS X.

Το OpenEmu είναι σε θέση να μιμηθεί το hardware από πολλές διαφορετικές κονσόλες, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων συστημάτων 16 bit όπως τα Game Boy,

Game Boy Color, Game Boy Advance, Game Gear, NeoGeo Pocket, Nintendo Entertainment System, Sega Genesis και το Super Nintendo, μεταξύ άλλων.

Ο emulator διαθέτει ένα OS X UI με ένα σχεδιασμό που αντανακλά το iTunes. Το OpenEmu περιλαμβάνει την δυνατότητα να σώνετε τα παιχνίδια, επιτρέπει να παίξετε πολλαπλές ROM με τη μία και παρέχει επίσης OpenGL scaling, multithreaded playback και gamepad υποστήριξη.

Πολλαπλά χειριστήρια φαίνεται να υποστηρίζονται, συμπεριλαμβανομένων των χειριστηρίων από κονσόλες τις Nintendo, από το Xbox και το PlayStation, μαζί με τα χειριστήρια από την Gravis, την Logitech και άλλες εταιρίες.

Πηγή : modmyi.com

Keywords
Τυχαία Θέματα