Τα Windows Phone 8 τελικά παίρνουν το Xbox Video, ενώ η Xbox Music γίνεται μια αυτόνομη εφαρμογή

Η Microsoft κυκλοφόρησε τελικά την πολυαναμενόμενη Xbox βίντεο εφαρμογή για τα Windows Phone 8. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τις Windows Phone 7 συσκευές από το ξεκίνημα της πλατφόρμας των Windows Phone, αλλά μέχρι

τώρα οι WP8 χρήστες αφέθηκαν να περιμένουν για μια συμβατή έκδοση. Χρειάστηκε πάνω από ένας χρόνος, αλλά η Microsoft έχει τελικά καταλήξει σε μια κατάλληλη εφαρμογή από την οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο του Xbox Video.

Δυστυχώς, η εφαρμογή του Xbox βίντεο για τα WP8 έχει έναν περιορισμό, δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο HD. Η mobile εφαρμογή θα σας αφήσει να δείτε και να κατεβάσετε SD βίντεο μόνο. Μπορείτε ακόμα να αγοράσετε ή να νοικιάσετε περιεχόμενο HD, αλλά θα πρέπει να το δείτε αργότερα στον υπολογιστή σας ή στο Xbox (360, One).

Εν τω μεταξύ, η microsoft έχει διαχωρίσει την υπηρεσία Xbox Music από το Music+Videos Hub. Με αυτό τον τρόπο θα παίρνετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις της εφαρμογής γρήγορα αντί να περιμένετε για την επόμενη αναβάθμιση του firmware.

Πηγή : blog.gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα