Τα Google Glass χαρακτηριστικά επιτέλους αποκαλύφθηκαν

16:25 16/4/2013 - Πηγή: TechFan

Η Google ανακοίνωσε ότι η Google Glass Explorer έκδοση που βρίσκεται είδη στην παραγωγή θα ξεκινήσει από σήμερα να διαθέτει κάποια κομμάτια, με τα υπόλοιπα να έρχονται στο μέλλον. Σχεδόν ένα χρόνο μετά την παρουσίαση τους στο Google I / O, έχουμε επιτέλους τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Σύμφωνα

με την σελίδα υποστήριξης Glass που δημοσιοποιήθηκε από την Google, η συσκευή θα έχει μια 5megapixel κάμερα με έως και 720p εγγραφή βίντεο και 16GB αποθήκευσης που περιέχονται σε αυτό που λέγεται ότι είναι ένα ανθεκτικό πλαίσιο και ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους (με τη βοήθεια του ρυθμιζόμενου κομματιού μύτης).

Εδώ είναι τα πλήρη χαρακτηριστικά:

-Ρυθμιζόμενα nosepads και ανθεκτικό πλαίσιο για να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε πρόσωπο. Extra nosepads σε δύο μεγέθη.
-Οθόνη υψηλής ανάλυσης που είναι ισοδύναμη με 25 ιντσών οθόνη υψηλής ευκρίνειας από 2,6 μέτρα μακριά περίπου.
-Κάμερα: φωτογραφία 5 MP, Βίντεο 720p
-Ήχος: Ανιχνευτής αγωγιμότητα
-Συνδεσιμότητα: Wi-Fi – 802.11b / g, Bluetooth
-Αποθήκευση: 12 GB της μνήμης μπορούν να χρησιμοποιηθούν, συγχρονίζονται με την Google cloud αποθήκευση. 16 GB Flash συνολικά.
-Μπαταρία: Μια ολόκληρη μέρα τυπικής χρήσης. Ορισμένες λειτουργίες, όπως Hangouts και εγγραφή βίντεο, είναι πιο ενεργοβόρα.
-Φορτιστής: Περιλαμβάνεται Micro USB καλώδιο και φορτιστής. Ενώ υπάρχουν χιλιάδες Micro USB φορτιστές, το Glass έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί με το παρεχόμενο φορτιστή. Χρησιμοποιήστε τον για να διατηρήσετε για καιρό το Glass.
-Συμβατότητα: Με κάθε Bluetooth κινητό, η εφαρμογή MyGlass απαιτεί Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich) ή πιο πάνω. Το MyGlass δίνει τη δυνατότητα GPS και SMS μηνυμάτων.

Πηγή : droid-life.com

Keywords
Τυχαία Θέματα