Οι λήψεις του Flash Player για το Android θα σταματήσουν απο τις 15 Αυγούστου

12:00 30/6/2012 - Πηγή: TechFan


Πέρυσι, η Adobe ανακοίνωσε ότι πρόκειται να σταματήσει την ανάπτυξη του Flash Player Mobile για Android. Η Adobe ανακοίνωσε σήμερα ότι το Flash Player,

δεν θα υποστηριχθεί στο Android 4,1. Ένα παράδειγμα αυτού είναι το νέο Nexus 7 tablet, δεν υποστηρίζει Flash.
Επιπλέον, η Adobe ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τις νέες Flash Player λήψεις από το Google play store, αρχής γενομένης στις 15 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βλέπετε πλέον το Flash Player στο κατάστημα Play, εάν δεν είναι ήδη εγκατεστημένο στη συσκευή σας. Οι συσκευές που έχουν ήδη εγκατεστημένο το Flash Player, θα συνεχίσουν να λαμβάνουν μικρές αλλαγές και διορθώσεις σφαλμάτων μετά την 15 Αυγούστου.

Δεδομένου ότι η έκδοση του Flash Player δεν υποστηρίζεται από το Android 4.1, το Adobe προτρέπει τους χρήστες να το απεγκαταστήσετε πριν από την ενημέρωση με το Android 4.1, καθώς δεν θα λειτουργήσει σωστά. Επίσης, τυχόν μελλοντικές ενημερώσεις για την έκδοση του Flash Player δεν θα λειτουργήσει κάτω από το Android 4.1.

Έτσι φαίνεται ότι η εποχή του Flash για το Android έχει έρθει σε ένα τέλος. Αυτό που ήταν κάποτε ένα σημαντικό σημείο πώλησης για συσκευές Android τώρα καταργηθεί από το δικό του κατασκευαστή. Δεν βοηθά και η Google που θέλει πολύ να αποστασιοποιηθεί από αυτήν την παλιά πλέον τεχνολογία, όπως φαίνεται από την έλλειψη υποστήριξης Flash στο Chrome για το Android ακόμα και κάτω από το Android 4.0.
Είναι αυτονόητο ότι η Apple έχει συμβάλει αποφασιστικά στην επίτευξη αυτής της αλλαγής. Απλά η Apple ήταν η πρώτη που το επισήμανε αυτό. Ας ελπίσουμε ότι, οι σχεδιαστές ιστοσελίδων θα ξυπνήσουν και θα υιοθετήσουν πιο σύγχρονες τεχνολογίες, όπως το HTML5 για τη δημιουργία περιεχομένου ιστοσελίδων.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα