Ο Chrome είναι ο νέος βασιλιάς των browsers

17:20 21/5/2012 - Πηγή: TechFan

Ο Google Chrome το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν όπως και τώρα και τώρα είναι ο πλέον χρησιμοποιούμενος web browser στον πλανήτη, παίρνοντας το στέμμα από τον Internet Explorer της Microsoft.
Η είδηση ​​προέρχεται από την StatCounter,

τις οποίας οι μετρήσεις αποκαλύπτουν ότι το Chrome κατάφερε να περάσει μπροστά από τον αντίπαλό του.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Chrome έχει αντικαταστήσει τον ΙΕ ως ο πιο συχνά χρησιμοποιούμενος browser στον κόσμο. Είχε γίνει στις 18 Μαρτίου, αλλά αυτό κράτησε μόνο λίγες μέρες.
Η πρώτη θέση του Chrome έρχεται φυσικά σε βάρος του Internet Explorer, αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο Firefox έχει επίσης υποστεί απώλειες. Safari και Opera συνεχίζουν να καταλαμβάνουν την τέταρτη και πέμπτη θέση, αντίστοιχα.
Ο Desktop browser της Google, ενώνεται με τον ομόλογό για τα κινητά, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον Opera Mobile και είναι τώρα η πιο δημοφιλής browser του κινητού.
Η StatCounter δεν μετρά τους μοναδικούς χρήστες και τους browser της επιλογής τους. Έτσι τα αποτελέσματα αυτά δε σημαίνουν απαραίτητα ότι ο Chrome έχει χρησιμοποιηθεί από περισσότερους ανθρώπους από τον Internet Explorer. Ωστόσο,δείχνει ότι οι χρησιμοποιείτε περισσότερο από ότι τον Internet Explorer.

Σχολιασμός στο : forum

Πηγή :  blog.gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα