Νέο iCloud εργαλείο μπορεί να εντοπίσει κλεμμένα iPhones

13:27 2/10/2014 - Πηγή: TechFan

Η Apple έχει κυκλοφορήσει ένα νέο iCloud εργαλείο που μπορεί να ελέγξει για να δει αν ένα iPhone έχει κλαπεί, το οποίο θα μπορούσε να είναι χρήσιμο αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο iPhone, iPad ή iPod Touch. Το νέο εργαλείο

ονομάζεται Activation Lock, θα σας επιτρέψει να ελέγξετε τον αριθμό IMEI της συσκευής από τον serial αριθμό και στη συνέχεια το εργαλείο ελέγχει το Find My iPhone, αλλά και την κατάσταση της συσκευής.

Αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο, δεδομένου ότι ορισμένα κλεμμένα iPhone φαίνεται να δουλεύουν μια χαρά, αλλά όταν συνδέσετε τη συσκευή στο iTunes για να την ενεργοποιήσετε, η συσκευή ενδέχεται να μην λειτουργεί.

Το εργαλείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από κάποιον που θέλει να πουλήσει το iPhone, iPad ή iPod Touch και αυτό θα βοηθήσει τον πωλητή να απενεργοποιήσει τυχόν ενεργοποιημένα κλειδώματα της συσκευής, αν υποθέσουμε ότι είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης της συσκευής. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο iCloud στο παρακάτω σύνδεσμο.

Πηγή: icloud.com

Keywords
Τυχαία Θέματα