Νέα Canon PowerShot N Compact φωτογραφική μηχανή

15:32 10/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η Canon έχει προσθέσει μια νέα compact φωτογραφική μηχανή στη γκάμα της με το λανσάρισμα της Canon PowerShot Ν, η οποία έρχεται με ένα 12,1 megapixel υψηλής ευαισθησίας CMOS αισθητήρα και DIGIC 5 επεξεργαστής εικόνας, με οπτικό zoom 8x και ένα 28 χιλιοστά ευρυγώνιο φακό. Η Canon PowerShot M διαθέτει μια 2,8 ιντσών capacitive οθόνη LCD, είναι ικανή να καταγράφει πλήρη βίντεο υψηλής ευκρίνειας σε ανάλυση 1080p και έρχεται με ένα ειδικό movie κουμπί.

“Ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός των χρηστών του Διαδικτύου συνεχίζουν να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο τους με απευθείας σύνδεση”, δήλωσε ο Yuichi Ishizuka, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής, Imaging Technologies & Communications Group, της Canon USA “Η νέα PowerShot Ν ανοίγει μια νέα διάσταση στην φωτογραφική έκφραση, βοηθώντας τους ανθρώπους να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ και το δημιουργικό ταλέντο με ισχυρές καινοτόμες τεχνολογίες της Canon. ”
Η Canon PowerShot Μ θα αρχίσει να πωλείται τον Απρίλιο και θα είναι διαθέσιμη σε μια επιλογή από λευκό ή μαύρο χρώμα, με τιμή $ 299.99.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα