Με το Air Call Accept μπορείτε να δεχτείτε κλήση στο smartphone σας χωρίς να το αγγίξετε

12:32 26/7/2013 - Πηγή: TechFan

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα στο Samsung Galaxy S4 είναι το Air Call Accept χαρακτηριστικό. Με αυτό το χαρακτηριστικό, μια κλήση μπορεί να απαντηθεί χωρίς ο χρήστης να αγγίξει το τηλέφωνο. Για να απαντήσετε σε μια κλήση, ο ιδιοκτήτης της συσκευής περνάει απλώς το χέρι του πάνω από τον αισθητήρα υπερύθρων που βρίσκεται δίπλα στο ηχείο του τηλεφώνου.

Τώρα,

δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα Samsung Galaxy S4 για να έχετε αυτό το χαρακτηριστικό. Μια δωρεάν εφαρμογή στο Google Play Store θα σας αφήσει περνώντας το χέρι σας πάνω από τον proximity αισθητήρα στο Android κινητό σας τηλέφωνο και αυτό θα ανταποκριθεί ακριβώς όπως το Galaxy S4. Υπάρχει και μια πληρωμένη έκδοση της εφαρμογής μαζί με την δωρεάν. Η πληρωμένη έκδοση της εφαρμογής σας δίνει τη δυνατότητα να αγνοήσετε μια κλήση, να ενεργοποιήστε το μεγάφωνο αυτόματα όταν απαντήσετε στη κλήση και να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν απορρίπτετε μια κλήση.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από το Google Play Store για εκείνους που διαθέτουν μια android συσκευή που τρέχει το Android 1.6 ή νεότερη έκδοση και έχει ένα proximity αισθητήρα.

Πηγή : phonearena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα