Κατεβάστε τον Internet Explorer 11 για τα Windows 7

20:03 7/11/2013 - Πηγή: TechFan

Σήμερα τελικά η Microsoft κυκλοφόρησε τον Internet Explorer 11 για τους χρήστες των Windows 7. Η τελική έκδοση είναι διαθέσιμη για download σε όλο τον κόσμο, ενώ η εταιρεία αναφέρει ότι θα ξεκινήσει αυτόματα την ενημέρωση στους Windows 7 χρήστες τις προσεχείς εβδομάδες. Από σήμερα, οι χρήστες που χρησιμοποιούν τον Internet Explorer 11 Developer και Previews πρόκειται να ενημερωθούν και αυτοί. Όσο αφορά την εμφάνιση του, ο IE11 μπορεί να μοιάζει με τον προκάτοχό του, ωστόσο, η τελευταία έκδοση φέρνει πολλές αλλαγές.

Ο Internet Explorer 11 για τα Windows 7 έρχεται με WebGL και σύμφωνα με τη Microsoft, η συνολική απόδοση είναι περίπου 30 φορές πιο γρήγορη σε πραγματικές παγκόσμιες ιστοσελίδες, ιδιαίτερα στα Windows 7, όπου ο IE11 λέγεται ότι είναι 9 τοις εκατό πιο γρήγορος από τον προκάτοχό του IE10. Η βελτίωση της απόδοσης θα είναι αισθητή στους χρήστες, δεδομένου ότι ο IE11 για τα Windows 7 χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή με τα Windows 8.1 όπου η απόδοση έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς για ταχύτερη φόρτωση της σελίδας, για την JavaScript απόδοση και ταχύτερη διαδραστικότητα.

Η ενημερωμένη έκδοση μειώνει τη χρήση της CPU και βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις φορητές συσκευές, όπως και επιτρέπει επίσης βίντεο HTML5 χωρίς plugins. Οι Windows 7 χρήστες που ενδιαφέρονται για τη λήψη του Internet Explorer 11 σήμερα, μπορούν να το κάνουν από την ιστοσελίδα της Microsoft, αν δεν θέλετε να περιμένετε την αυτόματη ενημέρωση.

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα