Κατεβάστε το ενημερωμένο Google Play Store 4.5.10

21:52 6/12/2013 - Πηγή: TechFan

Η Google άρχισε να ενημερώνει σταδιακά όπως συνηθίζει, το Play Store της που φέρνει πολλά social χαρακτηριστικά και μικρές αλλαγές στον σχεδιασμό. Ένα ενδιαφέρον νέο χαρακτηριστικό είναι η πληροφόρηση αν μια εφαρμογή υποστηρίζει in-app αγορές (αγορές μέσα από την ίδια την εφαρμογή).

Η Google έκανε κάποιες αλλαγές στο σχεδιασμό του Play Store για να καταστεί ευκολότερη η κριτική και η αστέρι. Ο μετρητής πέντε αστέρων είναι πλέον καθαρότερος και μεγαλύτερος και υπάρχει επίσης ένα πιο εξέχων κουμπί Επεξεργασία, καθώς και μια καινούργια επιλογή για να διαγράψετε την αξιολόγησή σας.

Η ενημερωμένη έκδοση ενσωματώνετε με το Google Plus προφίλ σας και εμφανίζει τις προτεινόμενες από τους φίλους εφαρμογές και σας επιτρέπει να δείτε τις κριτικές. Οι εφαρμογές που συνιστώνται από τους φίλους σας θα εμφανιστούν στην κορυφή των προτεινόμενων εφαρμογών για εσάς τμήμα.

Επίσης, το Play Store συνιστά πλέον εφαρμογές που βασίζονται στις αξιολογήσεις σας, για παράδειγμα, δίνετε μια κριτική πέντε αστέρων σε ένα παιχνίδι αγώνων και το Play Store θα σας δείξει άλλα παιχνίδια αγώνων ταχύτητας για να τα δοκιμάσετε.

Στο Android Police έχουν στα χέρια τους το αρχείο .apk, Έτσι μπορείτε να κατεβάσετε την ενημέρωση αυτή τη στιγμή.

Πηγή : androidpolice.com

Keywords
Τυχαία Θέματα