Κατεβάστε την preview έκδοση του Firefox για τα Windows 8 tablets

23:50 21/9/2013 - Πηγή: TechFan

Ο νέος Firefox browser της Mozilla για τα Windows 8 tablets δεν αναμένεται να είναι έτοιμος μέχρι τον Ιανουάριο. Αλλά τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε μια προέκδοση κατεβάζοντας τον Firefox Aurora και να τον θέσετε ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης σε έναν υπολογιστή με Windows 8.

Αν δεν είναι το προεπιλεγμένο σας browser, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσει μόνο την παλιότερη desktop έκδοση του Firefox. Αλλά όταν είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο full-screen και φιλικό προς την αφή περιβάλλον εργασίας που θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του επόμενου έτους.

Οι νέοι χρήστες του browser χρησιμοποιούν την ίδια Gecko rendering engine όπως όλες οι άλλες εκδόσεις του Firefox, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι σε θέση να χειριστεί οποιαδήποτε ιστοσελίδα που ανοίγει σε PC ή σε ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης, υποστηρίζει WebGL γραφικά, HTML5 και όλα τα άλλα καλούδια που έρχονται με ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης στο web.

Αυτό που είναι νέο είναι το user interface που έχει σχεδιαστεί για ταμπλέτες και οθόνες αφής. Η γραμμή διευθύνσεων και τα μενού εμφανίζονται μόνο όταν τα χρειάζεστε, επιτρέποντάς σας να προβάλετε ιστοσελίδες σε πλήρη οθόνη.

Συνολικά, 0 Firefox για τα Windows 8 tablets μοιάζει πολύ με το Firefox για το Android, αλλά χρησιμοποιεί το ίδιοtab preview interface όπως ο Internet Explorer για τα Windows 8 και τα Windows RT. Ως preview έκδοση μπορεί να έχει ακόμα bugs ή προβλήματα απόδοσης.

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechFan