Η νέα γενιά Motorola Droid RAZR smartphones

22:55 5/9/2012 - Πηγή: TechFan

Η Motorola παρουσίασε τα πρώτα smartphones της, απο τότε που η εταιρεία έγινε μέρος της Google. Τα τρία νέα κινητά τηλέφωνα είναι όλα μέρος τις Motorola Droid RAZR οικογένειας, πράγμα που σημαίνει

ότι είναι λεπτές συσκευές με επίκεντρο την μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Η εταιρεία εισάγει, επίσης, την «νέα» Motorola, ως μέρος της Google. Η εταιρεία λέει ότι όλα τα νέα κινητά της θα περιλαμβάνουν το Google Chrome πρόγραμμα περιήγησης στο Web, το YouTube, τους Google Maps και άλλο λογισμικό της Google. Θα υπάρχουν επίσης μοντέλα για προγραμματιστές, επιτρέποντας τους να ξεκλειδώσουν τις συσκευές και να τροποποιήσουν το λογισμικό.

Τα νέα τηλέφωνα είναι :

Motorola Droid RAZR HD

Η νέα ναυαρχίδα έχει 1,5 GHz επεξεργαστή διπλού πυρήνα και μια 4,7 ιντσών οθόνη με διαστάσεις 132 x 68,5 x 8,33 χιλιοστά.
Το τηλέφωνο διαθέτει 78% περισσότερα pixel από τον προκάτοχό του, και το 85% καλύτερο κορεσμό χρωμάτων. Αυτό χάρη στην 1280 x 720 pixel AMOLED οθόνη. Το τηλέφωνο διαθέτει μια 2500mAh μπαταρία που παρέχει μέχρι 16 ώρες χρόνο ομιλίας. Ακόμα διαθέτει κάμερα 8MP, 1GB μνήμη RAM και 32GB για αποθήκευση.
Η Motorola λέει το Droid RAZR HD θα είναι διαθέσιμο πριν από τα χριστούγεννα. Θα κυκλοφορήσει με το Android 4.0 με την ενημέρωση του Android 4,1 να ακολουθεί.

Motorola Droid RAZR MAXX HD

Αν μια 2500mAh μπαταρία δεν είναι αρκετή, η Motorola διαθέτει ένα δεύτερο μοντέλο με μεγαλύτερη μπαταρία για έως και 21 ώρες χρόνο ομιλίας, 27 ώρες μουσικής streaming με LTE, 10 ώρες 4G LTE βίντεο streaming. Αυτό χάρη σε μια 3300mAh μπαταρία, η οποία θα κάνει το τηλέφωνο λίγο παχύτερο από ό, τι το αδελφό μοντέλο. Διαθέτει επίσης μια 4,7 ιντσών οθόνη, 8MP κάμερα, 1GB RAM, 32GB για αποθήκευση και NFC. Motorola θα προσφέρει το RAZR MAXX HD πρίν της διακοπές των χριστουγέννων. Θα αρχικά κυκλοφορήσει με Android 4.0, αλλά η Motorola θα προσφέρει μια ενημέρωση με το Android 4.1.

Motorola Droid RAZR M

Το τελευταίο μέλος της νέας οικογένειας RAZR είναι το μικρότερο, φθηνότερο και θα ξεκινήσει να διατίθεται την επόμενη εβδομάδα.
Το Droid RAZR Μ έχει μια 4,2 ιντσών οθόνη με 960 x 540 pixel, αλλά σχεδόν κανένα περιθώριο γύρω από τις πλευρές της οθόνης. Η Motorola ισχυρίζεται ότι ταιριάζει σε μια θήκη με το μέγεθος ενός τυπικού τηλεφώνου με οθόνη 3,5 ιντσών.
Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν, 1,5 GHz επεξεργαστή διπλού πυρήνα με 4G LTE υποστήριξη, μια κάμερα 8MP, μπαταρία 2000mAh, 1GB μνήμη RAM και 8GB για αποθήκευση. Αλλά υπάρχει μια υποδοχή κάρτας microSD για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Όπως και τα άλλα τηλέφωνα, θα κυκλοφορήσει με Android 4.0 και η Motorola θα προσφέρει το Android 4.1 πριν από το τέλος του έτους.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα