Η WeTransfer υπηρεσία έχει την δικιά της Android εφαρμογή

13:40 22/8/2014 - Πηγή: TechFan

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες στο διαδίκτυο που επιτρέπουν στους χρήστες να μεταφέρουν έγγραφα online με άλλους χρήστες, αλλά δεν υπάρχουν πολλές που να είναι τόσο εύκολη όπως το WeTransfer. Σήμερα, η υπηρεσία έχει προσφέρει τη δική της Android εφαρμογή στο Google Play, που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν τη μεταφορά αρχείων ακόμα ευκολότερη, ενώ

βρίσκονται εν κινήσει.

Η υπηρεσία είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση. Μόλις δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, μπορείτε απλά να επιλέξετε τα αρχεία που θέλετε να μοιραστείτε από το τηλέφωνό σας, φωτογραφίες, βίντεο, κ.λ.π. και στη συνέχεια, πληκτρολογήστε μια διεύθυνση email στην οποία θέλετε τα αρχεία να αποσταλούν. Από την άλλη πλευρά, όταν κάποιος λάβει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθύνετε σε ένα σύνδεσμο όπου μπορεί να κατεβάσει τα αρχεία. Έχοντας χρησιμοποιήσει την υπηρεσία desktop πριν, μπορώ να εγγυηθώ ότι είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Υπάρχουν επίσης χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει από την desktop, χάρη στην οθόνη αφής του τηλεφώνου σας. Για παράδειγμα, πατήστε συνεχόμενα σε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο για να κάνετε προεπισκόπηση, με διπλό κτύπημα των δακτύλων θα μετακινηθείτε μεταξύ των μηνών στην γκαλερί σας, ή ακόμα με swipe τριών δάχτυλων θα βρεθείτε στο τέλος της γκαλερί σας. Η WeTransfer εφαρμογή είναι δωρεάν και διατίθεται εδώ και μερικούς μήνες για τος iOS.

Πηγή: droid-life.com

Keywords
Τυχαία Θέματα