Η WeTransfer iOS εφαρμογή σας επιτρέπει να στέλνετε αρχεία των 10GB εν κινήσει

08:49 6/3/2014 - Πηγή: TechFan

Το WeTransfer έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέψει στις iOS συσκευές να αποστέλλουν μεγάλες συλλογές από αρχεία πολυμέσων, για παράδειγμα φωτογραφίες και βίντεο με μία κίνηση. Σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα έως και 10 GB επισυναπτόμενα με μία κίνηση.

Άλλες χρήσιμες λειτουργίες μέσα από την εφαρμογή του iOS WeTransfer περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να κάνετε παύση μεταξύ τις mobile και Wi - Fi συνδεσιμότητες. Σας επιτρέπει

να μετακινείστε από τη μία σύνδεση στην άλλη, αν απαιτείται η μεταβίβαση ενώ είναι σε εξέλιξη η αποστολή. Έτσι μπορείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο των mobile δεδομένων σας.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης gesture έλεγχο. Το WeTransfer είναι τώρα διαθέσιμο για download από το Apple iTunes App Store, ενώ οι κάτοχοι λογαριασμού WeTransfer «Plus», μπορούν να αποθηκεύσουν έως 50GB δεδομένων στο cloud της εταιρείας για πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή. Η σύνθεση WeTransfer Plus κοστίζει 10 δολάρια ανά μήνα ή 120 δολάρια ετησίως. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα iOS WeTransfer εφαρμογή μπορείτε να πάρετε από την ιστοσελίδα iTunes App Store.

Πηγή: geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα