Η Tencent και TCL δημιούργησαν την 26-ιντσών οθόνη με Android

20:00 24/8/2012 - Πηγή: TechFan

H Tencent, η μεγαλύτερη πύλη υπηρεσιών Internet της Κίνας, έχει συνεργαστεί με την TCL Multimedia για να παράγουν αυτήν την 26-ιντσών τηλεόραση που έχει πολλές λειτουργίες όπως τα tablet. Ονομάζεται Ice Screen, τροφοδοτείται από το Android 4.0 και έχει 1.366 x768 ανάλυση. Η οθόνη συνδέεται με τις Tencent

QQ Υπηρεσίες και έχει την δική της πηγή ενέργειας για φορητή χρήση.
Η επεξεργασία γίνεται απο έναν dual-core επεξεργαστή Cortex A9 στο 1GHz. Υπάρχει επίσης μια Mali 400 GPU και 4GB μνήμης RAM.  Για αποθήκευση υπάρχει μια υποδοχή κάρτα μνήμης, με χωρητικότητα έως 32GB.

Η οθόνη δεν είναι αφής, με τους χρήστες αντί να την χειρίζονται με ένα παραδοσιακό τηλεχειριστήριο, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους αν τρέχει το Android 2.2 ή νεότερη έκδοση με μια δωρεάν εφαρμογή.

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν βίντεο υψηλής ανάλυσης, αναπαραγωγή μουσικής και προβολή φωτογραφιών, να κάνουν συνομιλίες βίντεο με άλλους χρήστες, καθώς και να παίξουν παιχνίδια online.

Η τηλεόραση διαθέτει δύο θύρες USB, Wi-Fi, θύρα HDMI, και ένα βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Για προ παραγγελία απαιτούνται ¥ 1,999 (περίπου $ 315) με έναρξη απο τις 3 Σεπτεμβρίου. Θα είναι διαθέσιμη σε μπλε, ροζ, χρυσό και πράσινο.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα