Η Sony αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά του PlayStation 4, το Dualshock 4 και την PlayStation 4 Eye κάμερα

15:06 21/2/2013 - Πηγή: TechFan

Ήταν μια γεμάτη μέρα για τη Sony, η οποία μόλις ολοκλήρωσε την εκδήλωση του PlayStation 4. Αν και δεν έδειξαν την κονσόλα παιχνιδιών, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει τα χαρακτηριστικά της, μαζί με πληροφορίες σχετικά με το Dualshock 4 χειριστήριο και την PlayStation 4

Eye camera.

Το PlayStation 4 διαθέτει ένα επεξεργαστή AMD Jaguar 8-core 64bit x86 και ένα επεξεργαστή γραφικών AMD Radeon GPU 1.84teraflops. Η μνήμη είναι 8GB RAM GDDR5 176GB/sec και ο ενσωματωμένος σκληρός δίσκος έχει
αδιευκρίνηστη χωρητικότητα. Ακόμα η κονσόλα περιλαμβάνει USB 3.0, AUX, HDMI, Analog AV, Digital output, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 + EDR, Ethernet και ένα Blu-ray drive 6x (DVD 8x).

Το Dualshock 4 χειριστήριο είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Dualshock 3. Διαθέτει ένα νέο, ευαίσθητο six-axis αισθητήρα, συν ένα touchpad στο μπροστινό μέρος της συσκευής. Υπάρχει μια ξεχωριστή τριών χρωμάτων LED μπάρα στην κορυφή του χειριστηρίου που φωτίζει το χρώμα του κάθε παίκτη, καθιστώντας ευκολότερο για τους παίκτες να εντοπίσουν και να παρακολουθήσουνε τα δικά τους χειριστήρια και επίσης έχει προστεθεί υποδοχή για ακουστικά και ηχείο. Το βάρος του είναι 210 γρ.

Τέλος, υπάρχει η PlayStation 4 Eye camera, η οποία περιέχει δύο ευρυγώνιες κάμερες ικανές για την αντίληψη του βάθους και εύρος κάλυψης 85 μοιρών γωνίας. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, το Eye μπορεί να αντιληφθεί ένα παίκτη και από τις δύο πλευρές και όταν συνδυάζεται με τέσσερα μικρόφωνα του μπορεί να ανιχνεύσει τη φωνή του παίκτη. Ακόμα καλύτερη όμως είναι η ικανότητά του να αναγνωρίζει το LED φως του Dualshock να εντοπίζει κάθε παίκτη και την θέσης του. Το PS4 Eye είναι συμβατό με το Move motion χειριστήριο.

Το νέο PlayStation 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Δεκεμβρίου σε άγνωστη τιμή ακόμα.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα