Η Philips ανακοίνωσε νέες TV’s με Android OS

20:19 28/3/2014 - Πηγή: TechFan

Η Philips ανακοίνωσε μια σειρά νέων τηλεοράσεων που θα βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android, το σύνολο των οποίων θα φθάσει στην αγορά κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Οι νέες 8109 και 8209 series είναι 48 και 55 ιντσών και θα στέλνουν στην έξοδο το περιεχόμενο τους σε Full HD (που είναι 1080p). Θα διαθέτουν ένα υψηλό βαθμό

gaming ετοιμότητας και θα έρχονται με ένα quad-core επεξεργαστή.

Το Android θα τροφοδοτεί την νέα 55 ιντσών 8800 series, η οποία εξάγει το περιεχόμενο σε Ultra HD (που είναι 4K ανάλυση ή 3840 × 2160 pixels ) και τροφοδοτείται από ένα απροσδιόριστο hex-core επεξεργαστή. Η τηλεόραση θα κυκλοφορήσει με το Android 4.2.2 (Jelly bean) και θα έρθει με τον Chrome, με το Youtube και άλλες εφαρμογές πολυμέσων προεγκατεστημένες. Υπάρχει επίσης και το Google Play store, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κατεβάσετε και να στριμάρετε περιεχόμενο από άλλους παρόχους υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων όπως το Netfix.

Υπάρχει μόνο 2.7GB αποθηκευτικός χώρος για επιπλέον εφαρμογές και περιεχόμενο πολυμέσων στην ίδια την τηλεόραση. Ευτυχώς το εύρος των θυρών USB και η συνδεσιμότητα WiFi σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Καθώς και με μια επιλογή των διεπαφών και των θυρών, οι τηλεοράσεις μπορούν επίσης να δεχθούν περιεχόμενο μέσω των Philips Remote, Wi-Fi Miracast και SimplyShare, η οποία θα επιτρέψει τη συνεχή ροή περιεχομένου και από κινητές συσκευές.

Πηγή: androidauthority.com

Keywords
Τυχαία Θέματα