Η Microsoft πούλησε 40 εκατομμύρια άδειες Windows 8 εως τώρα

Στο τέλος του Οκτωβρίου, η Microsoft  διάθεσε επίσημα το Windows 8 λειτουργικό σύστημα και τώρα, ένα μήνα αργότερα, η εταιρεία αναφέρει ότι έχει ήδη πουλήσει 40 εκατομμύρια άδειες. Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα για την εταιρία του Redmond. Σε σύγκριση, υπήρχαν 60 εκατομμύρια άδειες Windows 7 που πουλήθηκαν στις πρώτες 10 εβδομάδες μετά την έναρξή τους στα

τέλη του 2009.

Η είδηση ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής οικονομικών και μάρκετινγκ των Windows, Tami Reller, ο οποίος δεν ανέφερε λεπτομερώς πόσα από τις 40 εκατομμύρια άδειες Windows 8 ήταν αναβαθμίσεις ή ήταν ως μέρος ενός νέου PC ή φορητού υπολογιστή. Ωστόσο, ο ίδιος επεσήμανε ότι η δυναμική αναβάθμισης των Windows 8 ξεπερνάει αυτή των Windows 7. Δεν είναι κακή αρχή για τα Windows 8, αλλά σίγουρα δεν είναι μια τεράστια επιτυχία.

Ο κ. Reller δεν αποκάλυψε κανένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο σχετικά με το πώς τα Windows 8 RT κομμάτι του  οικοσυστήματος των Windows 8, τι έχει καταφέρει τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του και πιο συγκεκριμένα το Microsoft Surface tablet.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : techpowerup.com

Keywords
Τυχαία Θέματα