Η LaCie ανακοίνωσε τον Little Big Disk Thunderbolt με SATA III SSDs

22:20 9/10/2012 - Πηγή: TechFan

Σήμερα η LaCie ανακοίνωσε ότι ο Little Big Disk Thunderbolt Series, Design by Neil Poulton, διαθέτει πλέον SATA III SSDs (6 Gb / s). Με ταχύτητες ανάγνωσης έως και 635 MB / s, ο LaCie Little Big Disk είναι η ταχύτερη φορητή λύση

Thunderbolt στην αγορά. Θα μπορεί να μεταφέρει 50 GB σε λιγότερο από δύο λεπτά.

“Είδαμε την ευκαιρία για να κάνουμε το LaCie Little Big Disk ακόμη πιο γρήγορο και την αρπάξαμε”, δήλωσε ο Erwan Girard, Professional Business Unit Manager της LaCie. “Ο νέος LaCie Little Big Disk μπορεί να ολοκληρώσει τις εργασίες μέσα σε λίγα λεπτά που σε άλλη περίπτωση θα χρειαζόταν ώρες. Αυτό εξοικονομεί χρόνο στους πελάτες μας και ως εκ τούτου χρήματα.”

Το προϊόν διαθέτει ένα ζευγάρι των 2,5 “SATA III SSDs. Μία συστοιχία RAID μπορεί να ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας το Mac OS Disk Utility για την απόδοση (RAID 0) ή την ασφάλεια (RAID 1). Υποστηρίζει αλυσιδωτές συνδέσεις με έως και έξι συμβατές συσκευές, όπως οθόνες και άλλα περιφερειακά. Ο LaCie Little Big Disk έχει βάρος 1,4 κιλά και τριετή εγγύηση.

Ο LaCie Little Big Disk Thunderbolt Series SSD είναι διαθέσιμος σε 512 GB και 1 TB χωρητικότητες μέσω του LaCie Online Store και τους LaCie Storage Partners ξεκινώντας από την προτεινόμενη λιανική τιμή των 699 δολαρίων. Το καλώδιο Thunderbolt περιλαμβάνεται με την αγορά.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : techpowerup.com

Keywords
Τυχαία Θέματα