Η Huawei ετοιμάζει το MediaQ M310 Android TV box

16:45 27/1/2013 - Πηγή: TechFan

Την Κινεζική εταιρεία κατασκευής συσκευών Huawei τον τελευταίο καιρό την ακούμε συχνά λόγο τον Android smartphones της. Όμως, η εταιρεία έχει επίσης ένα Android TV box

στα πλάνα της. Το έχει ονομάσει Huawei MediaQ M310 και είναι μία από τις λίγες συσκευές Android έχουν σχεδιαστεί για χρήση με μια τηλεόραση που περιλαμβάνουν ένα quad core ARM based επεξεργαστή.

Το MediaQ M310 τροφοδοτείται από ένα HiSilicon K3V2 ARM Cortex A9 quad core chip με 1GB RAM και 4GB για αποθήκευση. Υπάρχει επίσης μια υποδοχή κάρτας microSD για πρόσθετη αποθήκευση. Διαθέτει Vivante GC4000 γραφικά και περιλαμβάνει HDMI εισόδου και εξόδου με υποστήριξη βίντεο 1080p HD. Υπάρχουν επίσης 2 θύρες USB 2.0, audio SPDIF και ένα βύσμα ήχου 3.5mm. Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν 802.11n Wi-Fi και Bluetooth 4.0.

Η συσκευή τρέχει το λογισμικό Android της Google, αλλά έχει ένα προσαρμοσμένο UI που έχει σχεδιαστεί για να κάνει το λειτουργικό σύστημα πιο εύκολο όταν χρησιμοποιήσετε με μια τηλεόραση. Αλλά δεν είναι ένα Google TV box, το οποίο σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να τρέξει τις περισσότερες Android εφαρμογές, όχι μόνο το λογισμικό που έχει βελτιστοποιηθεί για την Google TV.

Η Huawei σχεδιάζει να φέρει το M310 στην αγορά μέσα σε λίγους μήνες, με τιμή στα $ 80 ή λιγότερα. Η εταιρεία έχει επίσης μια καλύτερη έκδοση που ονομάζεται MedaiQ M810 με 2GB μνήμη RAM, 8GB αποθήκευση, Ethernet, ένα δέκτη τηλεόρασης και υποδοχές σκληρού δίσκου.

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα