Η HP ανακοινώνει την επόμενη γενιά μετατρέψιμου tablet, τo EliteBook Revolve

Η HP ανακοίνωσε το επόμενης γενιάς μετατρέψιμο tablet της, το HP EliteBook Revolve, ένα touch-enabled notebook που περιστρέφεται για να επιτρέπει στους χρήστες να μοιραστούν την εργασία τους και διπλώνει για να γίνει φορητό όπως ένα tablet. Διαθέτει τις τελευταίας, τρίτης γενιάς επεξεργαστές Core της Intel και έχει βελτιστοποιηθεί για τα Windows 8.

Το HP EliteBook Revolve προσφέρει επιδόσεις και γραφικά ενός φορητού υπολογιστή με πλήρη ισχύ παράλληλα με την ευελιξία να μετατραπεί γρήγορα σε ένα tablet με υψηλής ευκρίνειας (HD) οθόνη.

H συσκευή περιλαμβάνει μια 11,6 ιντσών HD οθόνη με αυτόματη προσαρμογή προσανατολισμού της οθόνης, της φωτεινότητας με βάση τη θέση της, καθώς και ένα πλήρους μεγέθους, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και προαιρετικό στυλό.
Μια 720p HD4 φωτογραφική μηχανή, δυνατότητα διπλού μικροφώνου, DTS Sound Studio και το λογισμικό CyberLink YouCam επιτρέπουν την εύκολη πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία και τη δημιουργία HD web βίντεο.
Τα Premium υλικά κατασκευής, συμπεριλαμβάνουν ανθεκτικό στις γρατσουνιές Corning Gorilla Glass 2 και ένα σασί μαγνησίου.
Ακόμα διαθέτει Enterprise-class δυνατότητες σύνδεσης για απλή σύνδεση σε μια οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, επιπλέον θύρες ή εκτυπωτή. WWAN, USB 3.0, DisplayPort και ασφαλή τεχνολογία NFC, καθώς και κοινές δυνατότητες σύνδεσης για πλήρη συνδεσιμότητα στο γραφείο, SSD μέχρι 256 GB με τεχνολογία Intel Rapid Start για εκκίνηση σε μόλις 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου, είναι παρών

Το HP EliteBook Revolve αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάρτιο του 2013. Η τιμή και διαθεσιμότητα θα ανακοινωθούν όταν πλησιάζει την εν λόγω ημερομηνία.

Πηγή : pclaunches.com

Keywords
Τυχαία Θέματα