Η EIZO αποκάλυψε την πρώτη 240 Hz Gaming οθόνη στον κόσμο

Η Eizo ανακοίνωσε σήμερα μια νέα 23,5 ιντσών οθόνη που ονομάζεται Foris FG2421. Η οθόνη φέρεται να είναι η πρώτη gaming οθόνη στον κόσμο με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz. Η FG2421 έχει ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Turbo 240 είναι σε θέση να διπλασιάσει τον συνηθισμένο 120 Hz ρυθμό ανανέωσης των συμβατικών gaming οθονών. Η Turbo 240 τεχνολογία είναι σε θέση να αυξήσει το ρυθμό ανανέωσης ελέγχοντας

το αναβόσβησμα του LED οπίσθιου φωτισμού.

Η Eizo υπόσχεται επίσης ότι η οθόνη έχει χρόνο ανανέωσης μικρότερο από 1 ms, που την επιτρέπει να παράγει την ομαλότερη διαθέσιμη εικόνα από οποιαδήποτε gaming οθόνη. Η οθόνη χρησιμοποιεί ένα Vertical Alignment LCD panel με γωνία θέασης 176 °. Το πάνελ έχει λόγο αντίθεσης 5000:1 και ανάλυση 1920 x 1080. Εκτός από την HDMI η FG2421 έχει επίσης εισόδους για DisplayPort και DVI-D, καθώς και μια USB.

Η Eizo λέει ότι η υψηλή αναλογία αντίθεσης αυξάνει την ορατότητα των gamer σε σκοτεινές σκηνές και καθιστά ευκολότερο να εντοπίσετε εχθρούς. Η οθόνη έρχεται με δύο προκαθορισμένες λειτουργίες χρωμάτων και έχει σχεδιαστεί για first-person shooters και σε πραγματικού χρόνου παιχνίδια στρατηγικής. Το λογισμικό που έρχεται μαζί με την οθόνη επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κατεβάσουν gaming προεπιλογές ή να δημιουργήσουν τις δικές τους προσαρμοσμένες λειτουργίες χρώματος. Η οθόνη είναι τώρα διαθέσιμη σε άγνωστη τιμή.

Πηγή : eizo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα