Η AMD παρουσιάζει ένα gaming tablet concept που ονομάζεται “Project Discovery”

Η κατασκευάστρια εταιρία AMD ανακοίνωσε ότι έχει κερδίσει 2 CES βραβεία καινοτομίας για ένα gaming tablet, που η εταιρεία σχεδιάζει να το παρουσιάσει στο Consumer Electronics Show τον Ιανουάριο. Η συσκευή ονομάζεται “Project Discovery” και το TechRadar έχει κάποιες φωτογραφίες και λεπτομέρειες.

Το tablet θα περιλαμβάνει επόμενης

γενιάς AMD “Mullins” επεξεργαστή, ο οποίος είναι ένας χαμηλής ισχύος τσιπ που αποσκοπεί σε fanless tablets, ultrathin notebooks και 2-σε-1 συσκευές. Ο επεξεργαστής 28nm αναμένεται να καταναλώνει μόλις 2 βατ ενέργειας κατά τη χρήση.

Η AMD λέει ότι το “Project Discovery” έχει σχεδιαστεί για να “δείξουμε στον κόσμο τι μπορούμε να κάνουμε στο χώρο τον tablets, με την επόμενη μας APU γενιά, Mullins.” και ότι “η AMD δεν σχεδιάζει να εισέλθει στην αγορά με επώνυμα tablet και περιφερειακά αυτή τη στιγμή.”

Το “Project Discovery” της AMD αναμένεται να είναι ένα Windows 8 tablet με προαιρετικά αξεσουάρ, όπως ένα docking station και ένα game controller το οποίο προσθέτει φυσικά κουμπιά και χειρολαβές στις πλευρές της ταμπλέτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα