Άρχισαν οι προπαραγγελίες των Microsoft Windows 8

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να κάνουν κράτηση ένα DVD από την αναβάθμιση σε Windows 8 Pro για $ 69.99 (€ 53,9) σε διάφορες εταιρείες λιανικής πώλησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Βασικά, οι Αμερικανοί χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά

στο Amazon.com, Best Buy, Staples, Office Depot και το κατάστημα της Microsoft, ενώ περισσότερες εταιρείες λιανικής πώλησης είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν μια παρόμοια προσφορά σύντομα. Εκείνοι που είναι πρόθυμοι να περιμένουν μέχρι το επίσημο ντεμπούτο του νέου λειτουργικού συστήματος στις 26 Οκτωβρίου θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να αναβαθμιστούν με τα Windows 8 μέσω του Windows.com. Η τιμολόγηση για την ειδική αυτή έκδοση είναι $ 39.99 (€ 30,8), με την Microsoft να το επιβεβαιώνη.

“Η Online αναβάθμιση σε Windows 8 Pro υποστηρίζεται για 140 χώρες σε όλο τον κόσμο, με 37 γλώσσες και 23 νομίσματα. Θα θελήσετε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας με τα Windows 8 Pro νωρίτερα παρά αργότερα, η προώθηση αναβάθμισης για τα Windows 8 Pro τόσο online όσο και σε επίπεδο λιανικής λειτουργεί μόνο μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013, ” εξήγησε

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να προ παραγγείλουν ένα PC Windows 8 από εταιρείες όπως η Acer, η ASUS, Dell, HP, Samsung και η Sony, αλλά να έχετε κατά νου ότι οι παραδόσεις θα αρχίσουν μετά από της 26 Οκτωβρίου. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η Microsoft θα συνεχίσει την ειδική προσφορά για αναβάθμιση επιτρέποντας τους Windows 7 αγοραστές να κάνουν την αναβάθμιση σε Windows 8 για μόνο $ 14.99 (€ 11,5) στην περίπτωση που έχουν αγοράσει τα Windows 7 μεταξύ 2 Ιουν 2012 και 31 Ιανουαρίου 2013.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : softpedia.com

Keywords
Τυχαία Θέματα