Αποκαλύφθηκε το SONY Xperia Tablet

18:40 31/7/2012 - Πηγή: TechFan

Το S Tablet της Sony δεν πέτυχε μεγάλες πωλήσεις, αλλά η εταιρεία δεν το βάζει κάτω και προετοιμάζεται τώρα για διάδοχο του Tablet S.

Το νέο βασισμένο στο Android, tablet της Sony,

θα ονομάζεται Xperia και θα διαθέτει την ίδια 9,4 ιντσών οθόνη με 1280 x 800 pixel.

Παρά το γεγονός ότι το νέο μοντέλο διατηρεί την σχεδίαση του διπλομένου χαρτιού που είχε το S Tablet, η Sony υποστηρίζει ότι το Xperia είναι 42% λεπτότερο.

Το πλήρες όνομα της νέας συσκευής σύμφωνα με πληροφορίες είναι Sony Xperia Tablet SGPT1211 και έρχεται με τρεις χωρητικότητες αποθήκευσης: 16 GB, 32 GB και 64 GB.

Η μπαταρία λέγεται ότι είναι στα 6000 mAh και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτό είναι αρκετή για περίπου 10 ώρες περιήγησης στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο προσαρμογέα WirelessN.

Στην Sony δεν χάνουν ευκαιρία να επωφεληθούν από την εικόνα του σήματος PlayStation, έτσι ώστε το Xperia tablet θα περιλαμβάνει επίσης το δημοφιλές λογότυπο που αντιπροσωπεύει το γεγονός ότι θα έρχεται με ένα συγκεκριμένο επίπεδο συμβατότητας με τη δημοφιλή κονσόλα και μερικά από τα αξεσουάρ του.

Το Xperia έρχεται πλήρης με Wi-Fi a / b / g / n, Bluetooth 3,0, προαιρετικά 3G, μια υποδοχή κάρτας SD και το συνηθισμένο HD audio jack.

Το GPS περιλαμβάνεται επίσης, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα ότι το είδος του GPS θα διαφέρει από τα μοντέλα 3G τα οποία θα έρθουν με A-GPS και Wi-Fi μοντέλα που θα έχουν S-GPS.

Ορισμένα αξεσουάρ θα είναι επίσης διαθέσιμα με το λανσάρισμα, όπως ένα ηχείο Dock, μια βάση σύνδεσης, ένα Cradle, μια απλή βάση και ένα λεπτό πληκτρολόγιο.

Τιμές αναμένεται να ξεκινούν από $ 450 ή € 367.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : news.softpedia.com

Keywords
Τυχαία Θέματα