Απο 499 δολάρια κοστίζει το Surface tablet της Microsoft

Μετά την ανακοίνωση του Surface tablet της σχεδόν πριν από τέσσερις μήνες, η Microsoft παρουσίασε σήμερα την τιμολόγηση για τις δύο ARM based Surface RT εκδόσεις στο online καταστημά της. Το 10,6 ιντσών Surface, με τα Windows RT, θα αρχίσει να πωλείται στις 26 Οκτωβρίου και θα κοστίζει

$ 499 η έκδοση 32GB χωρίς το Cover Touch και $ 599 με αυτό. Η Microsoft προσφέρει επίσης μοντέλο με 64GB για $ 699 με το Cover Touch να περιλαμβάνεται. Το 9,3 χιλιοστών πάχους tablet ζυγίζει μόλις  680 γραμμάρια και περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη θήκη με βάση στήριξης και αερισμού (PVD) απο μαγνήσιο.

Στο online κατάστημα της η Microsoft ενημερώνει ακόμα ότι οι προπαραγγελίες θα αρχίσουν σύντομα. Η εταιρεία έχει επίσης έναν κατάλογο με τις τιμές για το Touch Cover στα 119,99 δολάρια και το Type Cover στα 129,99 δολάρια. Το Touch Cover είναι διαθέσιμο σε λευκό, κόκκινο, μαύρο, μπλε και μωβ χρώματα,ενώ το Type Cover διατίθεται μόνο σε μαύρο χρώμα. Η Microsoft θα διοργανώσει μια εκδήλωση του Surface tablet για τον τύπο και τους αναλυτές στις 25 Οκτωβρίου και κάποια από τα καταστήματα της εταιρείας θα ανοίξουν τα μεσάνυχτα στις 26 Οκτωβρίου για να αρχίσουν να πωλούν τα tablet.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : theverge.com

Keywords
Τυχαία Θέματα