Απο 300 μέχρι 800 δολάρια θα κοστίζουν τα Surface tablets σύμφωνα με τον CEO της Microsof

09:00 17/9/2012 - Πηγή: TechFan

Ο CEO της Microsoft Steve Ballmer έχει δώσει λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς ο γίγαντας του λογισμικού μπορεί να τιμολογήσει τα αναμενόμενα Surface tablets, αποκαλύπτοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα οι τιμές θα είναι ανταγωνιστικές έναντι του iPad της Apple. Μιλώντας

με τους The Seattle Times, ο Ballmer είπε οτι η τιμή θα είναι πιθανώς απο $ 300 μέχρι περίπου $ 700 ή $ 800. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft επίσης, πήγε να δώσει κάποια ιδέα για το μέλλον της εταιρείας και υπαινίχθηκε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει πιθανότατα την κατασκευή προϊόντων hardware.
Τα λεγόμενα του Ballmer αποκαλύπτουν την πιθανή στρατηγική της Microsoft με τα Surface tablets. Στα 300 δολάρια φαίνεται να περιγράφει την Surface RT, μια έκδοση προσανατολισμένη προς τους καταναλωτές με Windows RT. Στα $ 700 έως $ 800 πιο πιθανό περιγράφει το Surface Pro, ένα μοντέλο που τρέχει το πλήρες Windows 8 λειτουργικό σύστημα και προορίζεται για τους καταναλωτές που επιθυμούν να αντικαταστήσουν τους φορητούς υπολογιστές τους.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα