Ανακοινώθηκε το νέο Yahoo! Mail

Η Yahoo ανακοίνωσε στο blog της το νέο Yahoo! Mail, με την Διευθύνων Σύμβουλο της Marissa Mayer να λέει ότι το Yahoo! Mail είναι τώρα γρηγορότερο, ευκολότερο και διατίθενται σε Android, iOS, Windows 8 και

το web. Το ανασχεδιασμένο Yahoo! Mail υπόσχεται ταχύτητα που επιτρέπει στους χρήστες να πάρουν τα e-mail τους ταχύτερα από ό, τι πριν. Τα εισερχόμενα είναι τώρα πιο εύκολα στην πλοήγηση, χάρη στο νέο σχεδιασμό που διώχνει μακριά τους οπτικούς περισπασμούς, επιτρέποντας στους χρήστες να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Η Mayer, επίσης, με περηφάνια ανακοίνωσε ότι το Yahoo! Mail έχει μια ομοιόμορφη εμφάνιση και αίσθηση σε συσκευές και πλατφόρμες.

“Το email είναι η απόλυτη καθημερινή συνήθεια. Είναι συχνά το πρώτο πράγμα που ελέγχουμε το πρωί και το τελευταίο πράγμα πριν πάμε για ύπνο. Γιατί; Επειδή είναι μια από τις απλούστερες και πιο βασικές μορφές επικοινωνίας. Και δεδομένου ότι είναι πολύ σημαντικό μέρος της καθημερινής ζωής μας, κάναμε μερικές βελτιώσεις στο Yahoo! Mail, προσθέτει η διευθύνων σύμβουλος . Εάν είστε περίεργοι, μπορείτε να δείτε το νέο Yahoo! Mai! μέσω των App Store, Google Play, και Windows Store. Εν τω μεταξύ, η νέα έκδοση του web Yahoo! Mail θα έρθει μέσα στις επόμενες μέρες.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα